; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se termină serialele „Esmeralda” și „Lola”

03 May 2012

Două dintre telenovelele difuzate la postul Acasă se termină în acest sfârșit de săptămână. Astfel, „Esmeralda', una dintre cele mai iubite seriale din întreaga lume, va avea ultimul episod vineri, pe 4 mai, de la ora 14.15, în timp ce „Lola' se termină sâmbătă, pe 5 mai, ultimul episod începând de la ora 22.00.

Telenovela care i-a confirmat lui Fernando Colunga statutul de star la nivel mondial şi în urma căreia Leticia Calderon a cunoscut celebritatea, „Esmeralda', le pregătește telespectatorilor un ultim episod plin de emoție.

Esmeralda este fata simplă a cărei ochi de culoarea smaraldului, deşi nu vedeau lumea din jur, au reuşit să vadă iubirea adevărată. Aceasta s-a transformat într-o femeie puternică, hotărâtă, dar la fel de sensibilă şi iubitoare. Leticia Calderon, Fernando Colunga şi întreaga distribuţie din „Esmeralda' vor pune punct unei frumoase poveşti de iubire.

Lola- final de poveste surprinzător

Dragoste, adrenalină, intrigi, pasiune și suferință, acestea sunt ingredientele poveștilor de viață din „Lola', care va avea marele final sâmbătă, 5 mai.

Idila dintre protagoniștii Lola Volcán (Carmen Villalobos) și Andres Santacruz (Jencarlos Canela) înfruntă ultimul obstacol ce se ivește în calea fericirii lor, răutatea lui Ángel Meléndez. Iar suspansul va atinge cote maxime, după ce Lola și Andres vor fi sechestrați și amenințați cu moartea de către Angel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare