; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EJ NYC mic

Se termină “#RichKids of Beverly Hills”, începe “EJ NYC”

15 June 2016

Reality show-ul E! #RichKids of Beverly Hills' extinde franciza cu noua emisiune EJ NYC', un spin-off în 6 părţi, care va avea premiera vineri, 8 iulie, de la ora 21.00.

EJ NYC

Noua serie este plină de strălucire şi paiete, toate văzute din perspectiva celebrului fiu al lui Magic Johnson, EJ, care – alături de #Glamtourage-ul lui (din care fac parte sora lui, Elisa Johnson, fiica lui LL Cool J, Samaria Smith, şi moştenitoarea unui imperiu imobiliar persan, Sanaz Panahi) – trăiesc viaţa la maximum, zburând de pe o coastă a Statelor Unite pe alta. Primul episod din EJ NYC' va fi difuzat la scurt timp după ultimul episod al sezonului 4 din #RichKids of Beverly Hills', în care bloggeriţa Morgan Stewart şi mogulul imobiliar Brendan Fitzpatrick vor avea parte de o nuntă strălucitoare, difuzat vineri, 1 iulie, la ora 21.00, doar la E!.

„Suntem atât de încântaţi că lansăm un spin-off al încă uneia dintre francizele noastre de succes şi continuăm să extindem succesul E! în domeniul reality show-urilor, contribuind la creşterea rating-ului nostru', a explicat Jeff Olde, vice-preşedinte executiv al diviziei Programming and Development la E!. „EJ este în continuare un personaj care iese în evidenţă în show-ul #RichKids, cu personalitatea lui exacerbată şi stilul lui incomparabil, iar acum telespectatorii vor avea şansa de a-l urmări într-o nouă călătorie, în care are mai multă încredere în el însuşi şi în care încearcă să construiască un brand pe măsura numelui său de familie', a mai spus Olde.

După ce a slăbit 81 de kg, EJ a căpătat mai multă încredere în el şi acum se joacă şi mai mult cu regulile modei, făcând alegeri stilistice care nu au scăpat neobservate de către liderii lumii fashion-ului. Gata de o nouă provocare, EJ va oferi telespectatorilor o privire #FaraFiltru în viaţa unei vedete transformate într-un mogul multifaţetat. De când a devenit vedetă la TV şi pe reţelele de socializare, viaţa lui EJ s-a umplut de oferte profesionale şi personale. Şi, plin de încredere în sine, EJ vrea să facă tot posibilul pentru a se asigura că oricine altcineva poate purta orice şi poate fi orice vrea.

După câţiva ani în care a locuit în altă parte, EJ a decis să se mute din nou împreună cu sora lui, Elisa, care e înnebunită după băieţi. Dar între ei nu este mereu mare iubire frăţească: Elisa e puternică, încăpăţânată şi egala fratelui ei #Aprig. Din fericire, EJ s-a înconjurat de un anturaj plin de personalităţi puternice, care chiar redefinesc #PlanurilePrieteneşti.

Surorile Lyric şi Maya McHenry sunt prietene cu fraţii Johnson de când erau în scutece. Alex Monetti este un alt prieten apropiat al lui EJ, care face parte din grupul lui apropiat din liceu încoace. Iar Drew McNamara, un tip din Kansas care are ambiţii hollywoodiene şi o personalitate molipsitoare, a devenit rapid prietenul lui EJ. Sanaz Panahi s-a împrietenit cu EJ după ce şi-au dat seama că ieşeau cu acelaşi tip, iar Kyle Bryan este #Prieten/Duşman cu EJ, fiind mereu interesat de aceiaşi tipi ca acesta din urmă.

Exact ca EJ, sora lui (Elisa) este extrem de interesată de modă şi s-a încojurat de un grup de prietene din care fac parte Rachel Tabb şi Jane Pfeffer. Nu e de mirare că EJ şi Elisa se înconjoară de oameni cu personalităţi puternice şi îndrăzneţe. Dar cei doi rămân imposibil de depăşit. În EJ NYC', EJ şi Elisa, alături de prietenii lor, au parte de aventuri epice, colaborează cu o companie importantă, fac senzaţie pe podiumurile de modă, desfășoară activităţi caritabile şi caută dragostea adevărată.

Mereu îndrăzneaţă, mereu fabuloasă şi mereu perfectă, noua serie săptămânală EJ NYC' are premiera vineri, 8 iulie, la ora 21:00, numai la E!

EJ NYC' este produs de ITV Entertainment, în asociere cu GGTV şi Leepson Bounds Entertainment. Gennifer Gardiner, David Leepson, Eric Kranzler şi Doron Ofir sunt producători executivi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare