; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Dumitrescu

FOTO: Se schimbă juriul de la “MasterChef”!

10 April 2013

Astăzi, de la 20:30, juraţii MasterChef vor fi înlocuiţi. Totul se petrece la “Serviciul Român de Comedie”, care va găzdui o ediţie a show-ului MonsterChef, ai cărui juraţi sunt cei trei agenţi super gurmanzi: Veronica (Cătălin Neamţu), Costel (Mihai Bobonete) şi Mirabela (Gicu Andreescu).

Juraţii vor constata cu surprindere că aspiră la un sorţ “MonsterChef” însuşi chef Florin Dumitrescu şi Adriana Bahmuţeanu (Monica Anghel).

Concurentul Florin Dumitrescu va avea parte de un tratament monstruos: i se va sparge farfuria, i se va arunca gheridonul şi i se va spune să nu mai calce la “MonsterChef” până nu va învăţa să gătească ceafă de porc cu cartofi prăjiţi.

cc1k9588_resize

Picture 1 of 13

„M-am simţit foarte bine la SRC şi am intrat repede în jocul lor. A fost interesant să fiu actor pentru câteva ore. Au foarte mult umor şi glume inspirate şi chiar dacă “MonsterChef” nu are nicio legătură cu gătitul, e o parodie care le va descreţi cu siguranţă frunţile celor de acasă'.

Pe de altă parte, Adriana Bahmuţeanu (Monica Anghel) mizează pe trei feluri de mâncare ultra sofisticate, toate pentru miliardari, pregătite în trei tigăi: ceafă de veveriţă, copan de ciocârlie şi fudulii de cârtiţă. Juraţii vor fi aprigi cu comentariile şi o vor acuza că încearcă să-i otrăvească în direct.

Pentru a arăta de unde provin cele mai bune ingrediente, Mihai Bobonete se lasă de actorie şi se face măcelar. El vinde carne proaspătă direct de la herghelia Mangalia, iar acum se confruntă cu o situaţie de criză: una dintre cliente se întoarce supărată că măcelarul n-a avut bunul simţ să scoată măcar potcoavele din pachetele cu carne.

Cum petrecere fără carne şi băutură poate s-a mai pomenit, dar fără muzică nicicum, doamna Marga (Cătălina Grama – Jojo) vrea să organizeze chiar la ea acasă o petrecere cu muzică house. Trimite invitaţii pe Facebook tuturor prietenilor săi, iar Marcel speră să afle unde ţine bătrâna banii, momindu-i pe petrecăreţi cu o ţigară etnobotanică din frunză de brusture, cu efecte tămăduitoare, fiind foarte bună atât pentru tensiune, cât şi pentru prostată. Totul, într-un nou episod al serialului “Trei surori pe Internet”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare