; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Wonder Woman 2

Se pregătește „Wonder Woman 2”. Cine credeți că se va întoarce în poveste? Atenție, spoiler!!!

13 July 2017

După imensul succes comercial, DC Comics a început deja tratativele pentru partea a doua din „Wonder Woman', chiar dacă filmul este încă pe ecrane. „Vogue' a strâns toate amănuntele care se știu până acum despre filmul cu Gal Gadot.

Povestea se va derula în altă perioadă istorică. După ce a pus punct Primului Război Mondial, Wonder Woman va ajunge rapid în timpul Războiului Rece, mai exact în ultimii ani ai acestuia.

Chris Pine se va întoarce… Cu toate că i-am deplâns cu toții moartea, se pare că actorul a cucerit suficiente inimi și printre spectatori pentru a avea dreptul să apară și în partea a doua. Nu se știe cum va face, dacă, pe modelul Jon Snow, va fi înviat, sau va fi vorba numai despre niște flashback-uri, dar actorul care l-a interpretat pe pilotul Steve Trevor se va întoarce și în „Wonder Woman 2'.

Și, bineînțeles, se va întoarce și regizoarea Patty Jenkins. Nu a fost făcut încă un anunț oficial, dar Patty Jenkins este pe primul loc pentru a regiza partea a doua. Aceasta a declarat că nu era sigură dacă vrea să continue, dar apoi:

„Când am adormit, am avut o epifanie. Băi, ai unul dintre cele mai tari personaje din toate timpurile și îți place foarte mult, o distribuție de vis, la dispoziția ta. Ești nebună?'.

Gal Gadot va fi plătită cumsecade. Se știe deja că actrița care a interpretat personajul Wonder Woman nu a luat decât 300 de mii de dolari, mult sub cât încasează bărbații pentru un rol principal de supererou. Așa că acum, actrița își negociază slariul pentru partea a doua.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare