; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se pregăteşte un serial prequel la „Totul despre sex”

18 August 2011

După ce s-a scris că un nou film cu Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon şi Kim Cattrall a fost amânat, Parker dorind să realizeze unui nou sezon al serialului „Totul despre sex' (pe care să-l şi producă), deadline.com clarifică situaţia.

Postul american CW (care difuzează „Gossip Girl') vrea să realizeze un serial nou, prequel la „Totul despre sex', bazat pe cărţile din seria „The Carrie Diaries', de Candice Bushnell, despre anii de liceu ai protagonistei Carrie Bradshaw.

Discuţiile sunt abia la început, iar producătorii executivi de la „Gossip Girl' şi scenarista Amy Harris („Gossip Girl' şi „Totul despre sex') sunt curtaţi pentru noua producţie.

HBO are drepturile de adaptare a cărţilor publicate în 2010 şi 2011, dar s-a orientat spre CW, care are un public mult mai tânăr, pentru realizarea serialului în care Carrie e în ultimul an de liceu, în orăşelul ei natal.

Sarah Jessica Parker nu este implicată în acest proiect, nici creatorul serialului original, Michael Patrick King, care a negat şi existenţa unui film-prequel despre care s-a tot discutat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare