; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1102689_427449094035017_77481190_o

Se pregătește un nou serial marca „Urzeala tronurilor”

25 July 2016

Creatorul serialului „The Walking Dead' va adapta cărțile care au inspirat seria „Cântec de gheață și foc', scrisă de George R.R. Martin.

Robert Kirkman

Robert Kirkman

Robert Kirkman, creatorul „The Walking Dead', lucrează la adaptarea pentru micul ecran a seriei literare „Cronicile Amberului' / „The Chronicles of Amber', care reprezintă inspirația majoră pentru „Urzeala tronurilor'. „Cronicile Amberului' au apărut și în România, la editura Tritonic, în 2007. Robert Kirkman va realiza noul serial, adaptat după seria de 10 cărți scrise de Roger Zelazny, împreună cu propria sa companie de producție, Skybound Entertainment, anunță site-ul The Hollywood Reporter.

Momentan se caută un scenarist pentru cele 10 volume. Publicată pentru prima oară în 1970, saga spune povestea personajului numit Corwin, care se trezește pe Terra fără niciun fel de amintiri, dar care își dă seama repede că face parte dintr-o familie regală capabilă să călătorească prin lumi paralele infinite.

„«Cronicile Amberului» este una dintre cărțile mele preferate și una care m-a inspirat tot timpul în munca mea în televiziune și cinema', a declarat David Alpert, președinte Skybound Entertianment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare