; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Furiosa cast

A fost anunțată oficial distribuția noului film „Mad Max”, un prequel despre Furiosa

15 October 2020

De data aceasta, rolul principal va fi interpretat de frumoasa Anya Taylor-Joy. Acesta a jucat în thriller-ele „Split‟ și „Glass‟, iar în 2020 a apărut în filmul fantastic „Noii Mutanți‟.  

 

La scurt timp după ce s-a lansat, în 2015, filmul „Mad Max: Drum furiei‟ cu Tom Hardy în rolul principal, fanii s-au îndrăgostit de personajul Furiosa, interpretat de Charlize Theron, și au cerut să afle mai multe despre ea. Regizorul filmului George Miller a declarat că eroina are pregătită o poveste incredibilă pe care abia așteaptă să o prezinte spectatorilor. Și iată ca după cinci ani, studiourile Warner îndeplinesc dorința lui Miller: încep producția la spinofful intitulat, cum altfel, „Furiosa‟.

 

Noua peliculă, care se pare că se află într-un stadiu înaintat de pregătire, în ciuda noului coronavirus, va prezenta cine este Furiosa, de unde vine, de ce face ceea ce face și cum a ajuns să fie una dintre cele mai dure femei din Australia postapocaliptică. Așa că șansele ca tânăra eroină să se reîntâlnească cu Mad Max, eroul singuratic al deșertului australian, sunt aproape zero. 

 

Alături de Anya Taylor-Joy, din distribuția viitoarei pelicule face parte Chris Hemsworth, cel care l-a interpretat pe Thor în filmele cu super eroi de la Marvel, și Yahya Abdul-Mateen II, care a a fost personajul negativ Black Manta în „Aquaman‟.  

 

Totodată, pentru acest film, regizorul George Miller va apela tot la echipa cu care a realizat „Mad Max: Drumul furiei‟ și cu care a adus peliculei șase premii Oscar pentru: montaj, scenografie, machiaj, sunet, costume și efecte vizuale. Scenariul este scris de Miller în colaborare cu Nico Lathouris, co-scenaristul de la „Mad Max: Drum furiei‟. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare