; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jumanji next level poster

Se pregătește „Jumanji 4”, un nou proiect din îndrăgita franciză. Află toate detaliile!

05 March 2021

Seria de filme de mare succes „Jumanji' ar putea avea încă un titlu, despre care echipa de producție a discutat recent, informează dailymail.co.uk. 

 

Începută cu filmul „Jumanji' din 1995, devenit deja clasic, cu Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst și Bradley Pierce în rolurile principale, franciza „Jumanji' s-a transformat rapid într-una dintre seriile preferate ale publicului. Filmele care au urmat au păstrat emoția și aventura primului titlu al seriei, dar au adăugat poveștii efecte speciale noi și distribuții simpatice, cu energie și umor. 

 

Recent, producătorul Hiram Garcia, președinte al companiei de producție Seven Bucks, a stat de vorbă cu cei de la site-ul ComicBook.com, dezvăluindu-le existența unui proiect pentru un nou film din serie, continuare a peliculei „Jumanji: The Next Level', din 2019, a treia din serie. La fel ca al doilea film al seriei, „Jumanji: Aventură în junglă' (2017), aceasta i-a avut în distribuție pe Dwayne „The Rock' Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan și Jack Black pe post de avataruri ale eroilor și a introdus în poveste întrepătrunderea planului real cu cel virtual al jocului, într-una dintre secvențe fiind văzut un cârd de struți care evadează din spațiul jocului în cel real.

 

În acest moment, producătorul Hiram Garcia a spus că există niște idei grozave pentru un al patrulea film al seriei „Jumanji', dar că nu vrea să divulge nimic deocamdată. Întrebat însă dacă poate măcar să confirme existența unui nou film, el a răspuns: „Probabilitatea realizării unui nou film este de 100%. Noi suntem ca o familie și am discutat mereu despre asta. Acum sunt greu de imaginat momentele în care eram pe platouri și aveam diverse idei. După multe astfel de conversații, acum ne îndreptăm spre etapa următoare'. 

 

Acest al patrulea film al francizei este unul dintre proiectele preferate ale companiei sale de producție, a mai spus Garcia. Cele două blockbustere, „Jumanji: Aventură în junglă' (2017) și „Jumanji: The Next Level' (2019) i-au avut în rolurile principale pe Dwayne „The Rock' Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan și Jack Black, care interpretau avatarurile unor adolescenți care se trezeau absorbiți în palpitantul joc și erau nevoiți să-i urmeze strict regulile pentru a se întoarce în realitate și a nu păți ca Alan Parrish, personajul interpretat de Robin Williams în filmul clasic (care rămăsese captiv în lumea „Jumanji' timp de 26 de ani în joc, până când alți adolescenți se hotărâseră să îl joace). 

 

Al treilea film al francizei introducea, pe lângă Fridge (Ser’Darius Blain), Martha (Morgan Turner), Bethany (Madison Iseman) și Spencer (Alex Wolff), cei patru adolescenți care căpătau în joc avatarurile de mai sus, două personaje foarte simpatice – Eddie (bunicul lui Spencer, interpretat de Danny DeVito, care se instalase în camera lui în timp ce el era la colegiu) și Milo (Danny Glover), prietenul și partenerul de afaceri al lui Eddie. Rămâne de văzut ce distribuție va avea viitorul film, dar producătorii sunt convinși că povestea va merge mai departe cu același succes. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare