; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Akin akinozu  se insoara?

Se pregătește de însurătoare? Ce-a răspuns Akin Akinözü („Hercai”) la această întrebare

26 June 2021

Pentru că pe 22 iunie a fost lansat, cu mare tam-tam, serialul „Hercai' în SUA, la postul de limbă spaniolă Telemundo, presa locală s-a grăbit să scrie nu numai despre serialul care a fost sau este hit în nenumărate țări, dar și spre actorul din rol principal, Akin Akinözü.

Așa se explică faptul că turcul de 31 de ani a fost ales, copertă pentru revista Hola, varianta SUA, ediția din 18 iunie, pentru care a acordat un interviu în exclusivitate.

 

„În timpul interviului nostru exclusiv cu Akin, acesta a vorbit deschis și ne-a permis să aflăm mai multe despre el, nu doar prin intermediul personajului său, ci și prin experiențele sale personale, acumulate de-a lungul călătoriilor lui, a scurtei sale perioade ca student în SUA, prin pasiunea lui pentru artă și filosofia lui de viață', scriu cei de la Hola! US pe contul lor de Instagram.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by HOLA! USA (@holausa)

 

Întrebat cum se descurcă și ce părere are despre faima lui, turcul a avut un răspuns foarte direct:

 

„Cred că celebritatea personală este un efect secundar al slujbei mele. Zic celebritate personală pentru că nu eu sunt punctul central în tot acest context. Important este că am provocat sentimente și am inspirat visuri cu povestea pe care o spunem. Lucrul acesta ar trebuie scos în față, nu eu, pentru că nu sunt eu cel care oferă toate astea publicului. Așa că violarea vieții mele private nu are nici un sens'.

 

Și totuși, cum e cu însurătoarea?

 

Însă, în ciuda răspunsului dat de Akin Akinözü, în chiar următoarea întrebare, jurnalistul Hola! a plusat:

„Ești pe cale să te însori cu partenera ta, Sandra Pestemalciyan, ai putea să ne dai un pic mai multe informații despre relația ta?

 

Akinözü a răspuns astfel: 

 

„Zvonuri că m-aș însura… Nici măcar nu e un subiect pentru noi, pentru că amândoi lucrăm să ne îndeplinim visul comun. Și dacă devine căsătoria parte din acest vis comun, atunci o să o acceptăm cu toată inima. Cred că v-am dat destule detalii despre relația noastră. E bazată pe prietenie. Amândoi vrem să urcăm același munte și credem că fiecare dintre noi, individual, poate ajunge în vârf. Și totuși, să ne susținem reciproc în această călătorie e mult mai distractiv și mai interesant'.

 

Foarte discret în ceea ce privește viața personală, Akin Akinözüare o relație de lungă durată cu Sandra Pestemalciyan, specialistă în marketing, pe care ar fi cunoscut-o pe vremea când studia în SUA. Iată-i mai jos pe cei doi în vara anului trecut, când s-a scris că el ar fi cerut-o de soție și chiar că s-ar fi căsătorit în secret (turcul a negat ulterior informațiile).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare