; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se poarta spin-off-urile

16 June 2008

Peste Ocean, serialele de succes au inspirat mereu noi productii. Unele dintre ultimele spin-off-uri planificate sunt cele la “Prison Break” si “Beverly Hills 90210”.

Serialele spin-off (derivate dintr-un serial existent) sunt o constanta inca de la aparitia televiziunii, iar astazi numeroase seriale de succes preiau un personaj si ii creeaza propria poveste, intr-un nou serial. Cele mai recente exemple le constituie “Prison Break”, “Anatomia lui Grey” si “Beverly Hills 90210”.

Aparut in 2005 (dupa ce ideea fusese respinsa de Fox in 2003), “Prison Break” a reusit sa cucereasca repede publicul si criticii (a fost nominalizat la Globul de Aur si Emmy) si a ajuns deja la a patra serie (primele doua episoade din noul sezon vor fi difuzate de postul american Fox pe 1 septembrie). In total, sunt programate 7 serii, dupa cum spunea si actorul principal, Wentworth Miller, intr-un interviu acordat postului BBC in martie 2008: “Sunt perfect de acord sa ne oprim atunci cand vom simti ca e timpul”. Productia a creat deja un spin-off pentru telefoanele mobile – “Prison Break: Proof of Innocence”. Planurile mari includ, insa, un spin-off in adevaratul sens al cuvantului: intitulata “Prison Break: Cherry Hill”, productia va fi plasata intr-o inchisoare pentru femei si noul Michael Scofield va fi Molly – personaj care ar fi trebuit sa apara din sezonul trei al productiei FOX. Scenariul va fi scris de producatorii executivi de la “Prison Break”, Matt Olmstead si Zack Estrin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare