; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shawn mendes camila cabello

Se naște o idilă? Cum au fost surprinși Shawn Mendes și Camila Cabello

08 July 2019

O nouă idilă se naște la Hollywood. După ce au lansat clipul piesei „Senorita', fanii au observat pasiunea dintre cei doi și au început să se intrebe dacă este mai mult decât o colaborare muzicală. Acum, chimia dintre ei se poate observa și dincolo de platourile de filmare.

 

Cu o seară în urmă, Shawn și Camila au ieșit împreună și au fost surprinși ținându-se de mână. Sursele au declarat pentru „ET Canada' că cei doi au fost văzuți îndreptându-se spre casa lui Shawn, din West Hollywood.

Un alt fan i-a surprins fiind foarte apropiați, la o petrecere la piscină, organziată tot cu ocazia zilei de 4 iulie.

De asemenea, conturile lor de Instagram sunt pline cu momente din spatele filmării clipului. Recent, au postat și pe Youtube, un video cu întâmplări amuzante de la filmarile pentru „Senorita'.

Presa internațională a scris încă de anul trecut că intre cei doi se leagă ceva, dar niciunul dintre ei nu a recunoscut și au insistat că sunt 'doar prieteni'. Ulterior, paparazzii i-au surprins la o întâlnire romantică, iar imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație.

Shawn și Camila au ieșit la pizza cu mai mulți prieteni, dar au fost extrem de apropiați toată seara. S-au ținut de mână și au zâmbit tot timpul, semn că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. 

Imaginile au fost publicate în exclusivitate de către cei de la The Blast, iar fanii celor doi artiști sunt mai mult decât entuziasmați. Au găsit chiar și o poreclă noului cuplu: Shawmila. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare