; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garko 1030x615

Se mai face sau nu sezonul 6 din „Onoare și respect”. Ce spune Gabriel Garko?

10 April 2018

Mafiotul Tonio Fortebracci s-a întors la TVR 2 în cel de-al cincilea sezon al serialului „Onoare și respect'. Motiv numai bun să aflăm mai multe despre carismaticul actor care îi dă viaţă, Gabriel Garko.

 

Postul TVR 2 a crescut în audienţe anul trecut difuzând primele 4 sezoane ale unui serial italian care a avut toate ingredientele să îi cucerească pe telespectatori: actori frumoşi, intrigi, seducţie şi mult suspans. Producţia „Onoare și respect' (difuzată în Italia între 5 septembrie 2006 – 19 mai 2017) a revenit din 17 martie, la acelaşi post, cu cel de-al cincilea şi ultimul sezon. Acţiunea noilor episoade are loc Sicilia, în 1972, la doi ani de când familia lui Tonio Fortebracci (Gabriel Garko) a fost atacată de „naşul' Ettore de Nicola (Valerio Morigi) şi de oamenii lui. Deşi copiii lui au reuşit să fugă, Tonio a ajuns pe mâna duşmanilor săi şi, timp de doi ani, a îndurat tortura lui Ettore și a lui Trapanese (Gilberto Idonea), cei doi dorind să pună mâna pe comoara pierdută a mafiei. Tonio este descoperit de poliție în viață, dar cu memoria pierdută. Treptat, el îşi recapătă amintirile şi pregăteşte răzbunarea împotriva celor care i-au atacat familia şi au ucis-o pe Carmela.

 

Tonio Fortebracci se retrage în glorie

Deşi, la un moment dat, au existat zvonuri că se va face şi sezonul şase al serialului, Gabriel Garko și-a lămurit fanii declarând că nu va exista o continuare. Într-un interviu pentru emisiunea „Verissimo', Garko a spus că nu vede niciun motiv ca povestea lui Tonio Fortebracci să continue şi că nu şi-ar dori ca publicul să ajungă să se plictisească de personajul său. Chiar dacă la început şi-a iubit foarte mult rolul, actorul a intrat cu timpul într-o rutină şi nu ar fi vrut ca acest lucru să-l simtă şi telespectatorii, spun cei de la it.blastingnews.com. Mai mult, în 2015, în timpul filmărilor la sezonul 5, el s-a simţit epuizat din cauza oboselii şi a căldurii excesive (filmările având loc pe timpul verii), aşa că şi-a dorit să termine cât mai repede proiectul.

După „Onoare și respect' („L’onore e il rispetto'), el a mai jucat în serialul „Non è stato mio figlio', în filmul de acţiune „Lazarat' (alături de Armand Assante), iar în februarie 2016 a prezentat festivalul de muzică Sanremo alături de românca Mădălina Ghenea. Tot în 2016, cu câteva zile înainte de începerea festivalului, Gabriel a trecut printr-un moment dificil. El a ajuns la spital după ce a fost rănit într-o explozie. În urma unor acumulări de gaze, casa în care actorul italian se afla cazat pe durata evenimentului a explodat, iar proprietara locuinţei şi-a pierdut viaţa. Cu toate astea, Gabriel nu a renunțat să urce pe scenă.

Gabriel, un burlac incorigibil

În ceea ce priveşte viaţa privată, Gabriel a avut o relaţie din 1997-2001 cu actriţa Eva Grimaldi. De doi ani se iubeşte cu o altă colegă de breaslă, Adua Del Vesco, în vârstă de 23 de ani, pe care a cunoscut-o la filmările serialului „Non è stato mio figlio'. Deşi are o relaţie stabilă Gabriel nu se vede căsătorit. „Căsătoria nu îmi place. Ideea de a ajunge în capot și papuci într-un fotoliu vechi îmi dă coșmaruri. Dacă iubesc pe cineva nu vreau s-o fac cu obligația unui contract matrimonial. Văd prieteni care se căsătoresc și divorțează. Iubirea vieții? Marea mea iubire e munca, ea nu mă va trăda niciodata. Acum sunt legat de Adua. E mult mai tânără decât mine, dar cu ea fac puțin pe profesorul, mă amuz în a-i da sfaturi profesionale', a spus actorul citat de TVR 2.

 

Ce nu ştiaţi despre Gabriel Garko

  • S-a născut în urmă cu 45 de ani la Torino. Numele său adevărat este Dario Oliviero, Gabriel Garko fiind derivat din numele mamei de origine grecească, Garchio.
  • A fost desemnat „cel mai frumos bărbat din Italia' şi, chiar dacă putea să fie un model de succes, a ales actoria, domeniu în care a debutat în 1990.
  • În 2002 a pozat nud pentru un calendar al revistei Max.
  • Practică înotul, călăria şi culturismul. Este suporter al echipei Juventus şi proprietarul unui manej.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare