; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suits   Season 4

Se lucrează la un spin-off al serialului „Suits”/„Costume”, cu Gina Torres în rol principal

02 March 2017

Actriţa Gina Torres (47 de ani) a bătut palma cu studioul Universal Cable Prods., pentru a realiza un spin-off al serialului „Suits'/„Costume', în care soţia lui Laurence Fishburne a jucat rolul şefei firmei de avocatură din poveste, Jessica Pearson, scrie deadline.com.

Torres a făcut parte din distribuţia serialului de la lansarea din 2011 şi până anul trecut, în sezonul 6, când a renunţat la rol (a avut, totuşi, o apariţie surpriză în ultimul episod al acestei serii, dat recent la americani). Motivul? Se săturase să facă naveta între Los Angeles (unde locuieşte) şi Toronto (unde se filmează „Costume', serial care a fost dat la noi de postul Happy Channel).

În loc, Torres a acceptat un rol în sezonul doi din „The Catch', care se filmează în L.A., iar acum a negociat cu postul USA (care dă „Costume' în SUA) să fie protagonista într-un potenţial spin-off despre avocata Jessica Pearson.

Ideea din spatele scenariului îi aparţine actriţei, iar la cârmă va sta Aaron Korsh, creatorul serialului „Costume'. Când pleacă din serial, Pearson – pe care Korsh voia, iniţial, să o omoare – acceptă un post în Chicago, pentru a fi alături de marea ei iubire, Jeff (D. B. Woodside).

Citește și: Meghan Markle („Suits') a fost cea mai căutată actriţă pe Google în 2016

Sezonul 3 al serialului Suits' (Costume') are premiera la Happy Channel

Serialul „Suits'/„Costume' va continua cu un nou sezon, al cincilea

Meghan Markle și prințul Harry – iubirea rezistă! S-a hotărât prima apariție publică

Sursa foto: https://www.facebook.com/SUITSonUSA

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare