; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se însoară George Clooney?

03 October 2010

George Clooney învaţă limba italiană de dragul iubitei sale, Elisabetta Canalis.

George Clooney învaţă limba italiană de dragul iubitei sale, Elisabetta Canalis.

George Clooney, unul dintre cei mai râvniţi şi încăpăţânaţi burlaci de la Hollywood, pare dispus să acorde încă o şansă căsniciei. Surse din anturajul acestuia susţin că actorul s-a logodit deja cu Elisabetta Canalis.

.

George Clooney (49 de ani) a jurat să nu se mai căsătorească după mariajul eşuat cu actriţa Talia Balsam (51 de ani), însă pare să-şi fi schimbat părerea în cei 17 ani care s-au scurs de la divorţ.

„Dacă aş fi fost adult când m-am căsătorit cu Talia, aş fi ştiut cum să fac căsnicia să funcţioneze', recunoştea el la începutul acestei luni. Deşi, la o primă vedere, regretele lui George Clooney par cam întârziate, surse din anturajul său spun că actorul se pregăteşte să păşească din nou la altar, de această dată alături de Elisabetta Canalis (31 de ani).

.

„Glume' de logodnică

Zvonurile despre logodna lui George Clooney cu Elisabetta Canalis au reapărut în momentul în care cuplul lua cina la un restaurant din Italia. Italianca a fluturat un inel prin faţa fotografilor, lăsând să se înţeleagă că este vorba de un inel de logodnă.

Actorul nu a fost prea încântat de gestul iubitei, despre care reprezentanţii săi au afirmat că este doar o glumă. Tabloidul National Enquirer a aflat că Elisabetta Canalis s-a lăudat deja la prieteni că a fost cerută în căsătorie de actorul american.

„Elisabetta şi George au discutat despre acest aspect. El a recunoscut că ea este tot ce a căutat vreodată la o femeie. A mai recunoscut că are 49 de ani şi este pregătit să se aşeze la casa lui', spunea sursa citată.

Potrivit acesteia, George a fost de acord să se căsătorească cu Elisabetta Canalis după prima lor aniversare, sărbătorită la bordul iahtului său, în luna iulie. Mai mult, părinţii starului de abia aşteaptă să aibă o nouă noră şi speră că prezentatoarea italiană o să le nască cât mai curând un nepoţel.

.

Talia Balsam

La cinci ani după ce a divorţat de George Clooney, Talia Balsam s-a căsătorit cu actorul John Slattery (48 de ani), alături de care a rămas până în prezent. Cuplul locuieşte în Los Angeles şi are un băiat, Harry.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare