; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se însoară a treia oară Anunțul făcut de Andrei Ștefănescu (1)

Se însoară a treia oară? Anunțul făcut de Andrei Ștefănescu: „Eu nu mai zic niciodată niciodată”

01 July 2021

Andrei Ștefănescu a divorțat de două ori: prima dată în 2012, iar a doua oară la finele anului trecut. Vedeta Antenei 1 a fost întâi soțul artistei Sylvia, de care s-a despărțit pentru că l-a înșelat. Al doilea mariaj al lui Andrei a fost cu Antonia, care i-a dăruit și un băiețel superb. Nici de această dată căsnicia nu a durat însă mult: cei doi s-au despărțit după doar un an, scrie libertatea.ro.

Acum, Andrei se concentrează pe carieră, precum și pe oamenii dragi care îi sunt alături.

„Poate oamenii de lângă mine pleacă, poate prietenii cei mai buni. Timpul meu liber e să mă odihnesc sau să fac ceva pentru mine.

Niciodată nu o să spun nu. Au fost multe perioade nasoale: divorțurile, COVID-ul. Divorțurile nu sunt lucruri ușoare, lumea nu știa ce se întâmpla. Sunt mici problemuțe care apar pe care nu le-am spus niciodată', a adăugat vedeta de televiziune, potrivit Wowbiz.

 Vezi galeria foto >

„Eu întotdeauna voi fi dispus. La orice fel de încercare sunt dispus. Lejer m-aș putea căsători a treia oară. Întotdeauna am fost optimist și vesel. Eu nu mai zic niciodată niciodată. Deci eu îmi doresc doar să am continuitate, să pot să ajut oamenii în continuare. Îmi doresc să pot să fiu sănătos. Îmi place să râd, să mă distrez', a încheiat artistul.

Andrei Ștefănescu rupe tăcerea după divorț: „Cel mai bine e să rupi legătura'

Una dintre cele mai surprinzătoare divorțuri din showbiz-ul românesc a fost chiar cea anunțată de Andrei Ștefănescu. 

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, artistul anunța în mediul online că a divorțat de Antonia, femeia cu care a format un cuplu timp de 7 ani și cu care are împreună un băiețel, Ayan: 

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai’, scria Andrei Ștefănescu.

De ce a divorțat Andrei Ștefănescu 

La aproape jumătate de an de la separare, Andrei Ștefănescu a vorbit pentru prima oară public despre divorț. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!’ a vorbit despre motivele care au stat la baza acestei decizii și despre relația pe care o are în prezent cu Antonia, mama băiețelului lor. 

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată’, a explicat Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare