; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Minte ma frumos in Centrul Vechi0

Se filmează “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”

11 October 2015

Cea mai de succes comedie romantică românească, Minte-mă frumos' are parte de o continuare.

Minte-mă frumos în Centrul Vechi' se filmează în această perioadă la București și are în distribuție pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Alături de ei vor apărea cosacraţii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Piştereanu, precum şi tineri actori: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron şi Diana Roman. Apariţii speciale vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

[Not a valid template]

În regia lui Iura Luncașu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu toţi, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeşte Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deşi au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos', nu şi-a pierdut talentul de hacker. Şi cum Oana, soţia lui, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată.

Filmările au început pe 23 septembrie și durează 3 săptămâni. Se filmează în diferite locații din București şi din împrejurimi. Imaginea filmului este semnată de Andrei Băltărețu. Producător este Cristina Dobrițoiu (Movie Production).

Minte-mă frumos în Centrul Vechi' urmează a fi lansat în cinematografele din România de 1 aprilie, 2016. Nu e păcăleală…

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare