; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se face şi continuarea la „Fata cu un dragon tatuat”

04 January 2012

S-a confirmat: deşi pelicula americană „Fata cu un dragon tatuat' nu a avut succes la box-office (la un buget de 90 de milioane de dolari, are încasări de doar 72 de milioane), compania Sony va produce şi continuarea peliculei, adaptarea celei de-a doua cărţi din seria suedeză „Millennium'.

Insidemovies.ew.com scrie că studioul cinematografic Sony vrea să lanseze al doilea film cu Rooney Mara şi Daniel Craig în rolurile lui Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist în 2013.

Steven Zaillian lucrează la al doilea scenariu şi regizorul David Fincher a declarat că ar regiza şi partea a doua, deşi nu a confirmat nimic oficial.

Luna trecută, Rooney Mara explica pentru acelaşi site că nu a terminat cu Lisbeth şi că i-ar plăcea foarte mult să reia rolul.

„Fata cu un dragon tatuat' e prima parte a unei trilogii cinematografice care va face din Rooney Mara un nume la Hollywood (a fost nominalizată deja la Globurile de Aur). Acum doi ani, Larsson (care a murit în 2004) era al doilea cel mai bine vândut scriitor din lume. Iar filmul suedez „Bărbaţi care urăsc femeile' şi continuările lui au primit numai aplauze, datorită scenariului şi protagonistei Noomi Rapace (pe care fanii şi criticii o rugau insistent să-şi reia rolul şi în versiunea americană).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare