; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Hanna” (2011)

Se face serial TV inspirat de pelicula de acţiune „Hanna” (2011)

13 March 2017

Scenaristul David Farr (care a scris miniseria „Managerul nopţii', care a fost dată la noi de postul AMC) lucrează la un nou proiect, citim pe empireonline.com. Este vorba despre un serial TV inspirat de pelicula de acţiune „Hanna' (2011), scrisă tot de el.

În filmul care începe în nordul Finlandei, în sălbăticie, Eric Bana joacă rolul unui fost agent CIA, Erik Heller, care îşi creşte fiica, Hanna (Saoirse Ronan), izolată de restul lumii, antrenând-o din copilărie să fie un asasin de temut. Asta deoarce Heller este vânat de fosta lui şefă, Marissa Wiegler (Cate Blanchett), pe urmele căreia ajunge rapid şi protagonista adolescentă.

Viitorul serial este finanţat de NBCUniversal International Studios, iar Farr a explicat, pentru crypticrock.com, că pasiunea sa pentru micul ecran a apărut abia recent, în a doua parte a carierei sale (Farr este, de formaţie, regizor de piese de teatru): „Mi-au plăcut întotdeauna filmele. Televiziunea de acum este atât de diferită de ce era acum 10 sau 15 ani. De la «Cartelul crimelor» şi «Clanul Soprano», a depăşit toate aşteptările. Mi se pare un spaţiu extrem de fertil'.

Foto: https://www.facebook.com/HannaMovieFans/photos

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare