; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se face baiat rau!

03 October 2005

De cinci ani de zile prezinta “Din dragoste”, o emisiune cu frecvente accente telenovelistice in care e, de cele mai multe ori, baiatul bun. Peste ceva vreme, o sa-l vedem in telenovela “Secretul Mariei”, intr-un rol negativ despre care nici Mircea Radu nu stie inca foarte multe.

Mister total din partea Antenei 1 cand vine vorba de evolutia scenariului in “Secretul Mariei”. Este firesc: nimeni nu vrea sa dea ponturi concurentei, ca sa nu mai spunem ca povestea poate evolua intr-un sens sau altul in functie de reactia publicului, de comportamentul actorilor, de simpatia pe care acestia o trezesc (sau nu) in sufletul privitorilor. In principiu, stim ca orice telenovela se termina cu bine, dar nu stim niciodata cati amanti/ asasini/ frati/ parinti vitregi etc intra in scena!
Oricum, un lucru s-a aflat recent: Mircea Radu va fi invitat-special in aceasta productie care nu reprezinta totusi debutul lui ca actor: prezentatorul emisiunii “Din dragoste” a jucat in pelicula “Sistemul nervos” a lui Mircea Daneliuc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare