; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12734258_10153966297683792_6884844086543030774_n

Se caută Elvis Presley. Regizorul Baz Luhrmann vrea să facă un lungmetraj biografic dedicat Regelui

04 July 2019

Austin Butler, Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Harry Styles, Miles Teller sunt luați în calcul pentru a-l interpreta pe Elvis Presley în viitorul proiect al lui Baz Luhrmann.

 Vezi galeria foto >

Ansel Elgort a fost remarcat în „Baby Driver' și este pe cale să înceapă filmările pentru noul proiect al lui Steven Spielberg, „West Side Story'. Aaron Taylor-Johnson a mai apărut în „Kick-Ass' și „Avengers: Age of Ultron'. Miles Teller a făcut „Whiplash' și va fi în așteptata urmare de la „Top Gun'. Cântărețul britanic Harry Styles și-a arătat și oarece talente de actor în filmul lui Christopher Nolan, „Dunkirk'. Iar Austin Butler a jucat în serialul „The Shannara Chronicles' și are un rol în noul film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood'. Nu se știe deocamdată care dintrei ei va primul rolul.

Se știe însă că va juca alături de Tom Hanks. Veteranul de la Hollywood este deja în distribuție: îl va interpreta pe Tom Parker, legendarul manager care a controlat fiecare aspect al vieții lui Elvis.

Filmul, care nu are încă un nume, se va concentra pe perioada de glorie a Regelui rock’n’roll-ului și mai ales pe relația lui cu Parker.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare