; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se apropie Ziua Z! Când și unde vom vedea „Urzeala tronurilor”

Se apropie Ziua Z! Până la premiera „Urzeala tronurilor”, HBO 3 difuzează zilnic, în maraton, sezoanele trecute

10 July 2017

Serialul de la HBO „Urzeala tronurilor' („Game of Thrones') a ajuns la sezonul al șaptelea, penultimul. 

Pentru prima oară, noul sezon  „Urzeala tronurilor' va fi mai scurt, de numai 7 episoade, față de 10 câte au avut sezoanele precendente. Iar ultimul sezon, al optulea, va avea numai 6 episoade, de durata unui film, și deocamdată nu se știe exact când va avea premiera, dacă în 2017 sau chiar 2018!

Primul episod al sezonului al șaptelea va putea fi văzut la HBO România, în același timp cu restul lumii, luni, 17 iulie, de la ora 04.00 dimineața, și în reluare în aceeași zi, de la ora 20.00.

Toate cele șapte episoade ale serialului de anul acesta sunt programate în același fel: duminică spre luni la ora 04.00 dimineața, apoi în reluare lunea de la ora 20.00.

Ultimul episod al acestui sezon îl vom vedea pe 28 august 2017.

Recapitularea se face pe HBO 3

Pentru cine nu-și mai amintește toate amănuntele, având în vedere că toată povestea asta a început în 2011, sau vrea să mai revadă câte ceva, HBO 3 difuzează până pe 17 iulie mai multe maratoane.

Pe 10 iulie, vedem în maraton, de la ora 20.00 până dimineața, începutul poveștii: primul sezon „Urzeala tronurilor', care începe cu celebrul episod: „Iarna se apropie'.

A doua zi, 11 iulie, al doilea sezon, același format: de la ora 20.00 până dimineața. Ne amintim sezonul al doilea care începe cu episodul „Nordul își amintește'. Și se termină cu celebra formulă: „Valar Morghulis'.

Pe 12 iulie, începem cu replica: „Valar Dohaeris' – sezonul al treilea din „Urzeala tronurilor', toată noaptea, de la ora 20.00 la ora 05.00.

Așa cum ne-am obișnuit deja (și pentru cine mai rezistă la atâtea nopți nedormite, pe 13 iulie, tot pe HBO 3, de la ora 20.00 all day long, vine sezonul al patrulea.

Ați ghicit! Pe 14 iulie, sezonul cinci va începe tot la ora 20.00, cu episodul „Următoarele războaie'. Cine rămâne treaz până la ora 04.10 va prinde și ultimul episod al sezonului cinci: „Îndurarea Mamei'.

Pe 15 iulie, se încheie toată povestea, adică tot ce-am văzut până acum, de șase ani încoace: de la ora 20.00, HBO 3 difuzează primul episod din „Urzeala tronurilor' – sezonul șase: „The Red Woman' și continuă cu toate episoadele sezonului.

Au fost destul de drăguți, să ne lase o zi de pauză până să înceapă, pe 17 iulie, noul sezon. Nu credeți?

CITEȘTE ȘI:

Kit Harington față în față cu încălzirea globală: „Winter is NOT coming'!

„Urzeala tronurilor' pregătește un final grandios. Fiecare episod din ultimul sezon, al optulea, va avea durata unui film!

Ne-am întâlnit cu Sophie Turner („Urzeala tronurilor'): „Pentru Sansa, cred că mi-ar plăcea o moarte mișto'

 

Sezonul 7 din „Urzeala tronurilor' începe luni, 17 iulie, la HBO, și va fi difuzat ca în sezoanele trecute, lunea dimineață, de la 04.00, în același timp cu restul lumii și încă o dată lunea de la 20.00.

Pentru mai multe informații, citește noul număr al revistei TVmania, din 3 iulie la chioșcuri!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare