; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelo e cel mai tare _ Boomerang

Se apropie vacanța de vară! Ce putem vedea în luna iunie pe canalele Cartoon Network și Boomerang

06 June 2019

Se anunță sezoane noi pentru „Unikitty' și „Angelo e cel mai tare', dar și un program special cu Scooby-Doo: „Călătorie în jurul lumii cu Scooby-Doo'. Vedeți mai jos toate noutățile aduse în luna iunie de posturile dedicate copiilor, Cartoon Network și Boomerang.

 

La Cartoon Network

SEZON NOU – UNIKITTY

Premiera: luni, 24 iunie, de la 19:55.

Difuzare: de luni până vineri, de la 19:55.

Unikitty are o inimă bună, dar și un temperament pe măsură și este dispusă să facă orice pentru a menține fericirea în regatul ei. Împreună cu fratele ei mai mic, Puppycorn, și cu o echipă vioaie de prieteni, viața lui Unikitty este o combinație de sclipici și distracție.

 

EPISOADE NOI – HAIDEȚI, TINERI TITANI!

Premiera: luni, 17 iunie, de la 08:50.

Difuzare: de luni până vineri, de la 08:50.

Serialul Haideți, tineri titani! prezintă noile aventuri amuzante ale lui Robin, Cyborg, Starfire, Raven și Beast Boy. Ei sunt supereroii care salvează ziua, dar cum își petrec ei timpul atunci când nu luptă împotriva răufăcătorilor? Comedia însufleţeşte întreaga serie, mai ales că atunci când nu salvează lumea, cei cinci eroi au parte de peripeţiile vieţii de zi cu zi ale unor adolescenţi obişnuiţi.

 

EPISOADE NOI – AVENTURILE FRAȚILOR URȘI

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:55.

Grizz, Panda și Ursul Polar sunt trei urși ce încearcă să-și găsească locul în lume, și dacă pe parcurs obțin și înghețată (sau iaurt gras înghețat, dacă se poate), cu atât mai bine. Fiecare episod conține aventurile de zi cu zi ale urșilor în goana după mâncare, distracție, precum și relația dintre ei și cei din jurul lor. Indiferent de situație, este evident că nu e ușor să fii urs într-o lume modernă, civilizată.

 

La Boomerang

EPISOADE NOI – NEW LOONEY TUNES

Difuzare: în fiecare zi, de la 18:05.

Incredibilul, eroicul, năzdrăvanul și îndrăgitul Bugs Bunny se întoarce cu și mai multe nâzbâtii și amuzament pentru cei mici, căci Wile E. Coyote și Yosemite Sam îi cam dau bătăi de cap, dar el știe întotdeauna cum să transforme situația în avantajul său.

 

SEZON NOU – ANGELO E CEL MAI TARE

Premiera: luni, 17 iunie, de la 17:40.

Difuzare: în fiecare zi, de la 17:40.

Angelo este un puști de unsprezece ani care pare să facă boacăne la tot pasul, dar care are o inimă mare. Năzdrăvanul acesta pune tot timpul ceva la cale pentru a-i păcăli pe părinții săi, cu ajutorul tovarășilor săi de gașcă: prietenul lui cel mai bun, Sherwood, cu super creierul său, vecina lui Angelo, Lola, cu un telefon mobil nemaipomenit de util, și desigur, Peter, fratele lui de cinci ani care scapă basma curată din orice împrejurare!

 

PROGRAM SPECIAL – CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII CU SCOOBY-DOO

Premiera: luni, 17 iunie, de la 10:15.

Difuzare: în fiecare zi, de la 10:15.

Vara se anunță plină de mistere atunci când Scooby-Doo și gașca sunt prin preajmă, iar telespectatorii vor avea ocazia să-și folosească spiritul de observație și să devină detectivi alături de gașcă.

Foto: Boomerang, Cartoon Network

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare