; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marile minciuni nevinovate

Scriitoarea cărţii „Marile minciuni nevinovate” are idei pentru sezonul 2

12 April 2017

Miniseria HBO „Marile minciuni nevinovate' s-a terminat pe 2 aprilie în SUA (şi pe 3 aprilie în România), iar de atunci gura târgului vorbeşte numai despre un potenţial sezon 2.

Finalul poveştii de 7 episoade, în care Detectivul Adrienne Quinlan (Merrin Dungey) stă cu ochii pe cele 5 femei implicate în decesul din scenariu, pare a lăsa deschisă uşa pentru noi episoade.

Iar acum autoarea cărţii care a inspirat „Marile minciuni nevinovate', Liane Moriarty, le dă speranţe fanilor, povestind că are câteva idei pentru continuare.

„Am început să mă gândesc cum ar putea continua. Producătorii m-au rugat să vin cu câteva idei. Nu aş mai scrie o carte nouă, ci doar o poveste nouă şi apoi vom vedea ce se întâmplă', a explicat ea, în „The Sydney Morning Herald'.

 Moriarty spune că s-ar concentra pe Bonnie (jucată de Zoe Kravitz pe micul ecran), şi ea victima abuzului masculin, în carte, şi pe ce urmează pentru Celeste (Nicole Kidman).

Scriitoarea spune că actriţele şi producătoarea executivă Reese Witherspoon fac lobby pentru încă un sezon, dar că va accepta doar dacă povestea va fi una bună şi dacă David E. Kelley va scrie un scenariu de nota 10. Regizorul Jean-Marc Vallee, în schimb, a spus clar că nu simte nevoia unui sezon 2.

CITEȘTE ȘI:

Reese Witherspoon şi Nicole Kidman, la cuţite din cauza miniseriei „Marile minciuni nevinovate'?

Ce mai face Nicole Kidman, după serialul HBO „Marile minciuni nevinovate'

„Marile minciuni nevinovate' (HBO): Cum s-a dus Nicole Kidman acasă la scriitoarea romanului

Miniseria „Big Little Lies'/„Marile minciuni nevinovate' începe la HBO

HBO a comandat „Big Little Lies', miniseria cu Nicole Kidman și Reese Witherspoon

7 seriale mult-aşteptate în 2017: distribuție, trailer și când sunt programate premierele

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare