; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Scotianul de la Hollywood

09 June 2008

La 37 de ani, Ewan McGregor este intruchiparea succesului actorilor europeni la Hollywood si, alaturi de Sean Connery, o mandrie pentru scotieni.

In urma cu o luna, Ewan McGregor a fost vazut, impreuna cu Jim Carey, intr-un bar pentru homosexuali din Miami, Statele Unite. Aceasta stire ar fi facut desigur deliciul tabloidelor daca cei doi nu s-ar fi aflat acolo in interes de serviciu. Actorii se documentau pentru rolurile pe care le interpreteaza in productia “I love you Phillip Morris”, care ar trebui sa apara pe marile ecrane din Romania anul viitor. In film, un condamnat texan, interpretat de Jim Carrey, se indragosteste de colegul sau de celula, Phillip Morris (Ewan McGregor). De altfel, acest tip de roluri nu este ceva nou pentru actorul scotian care, in 1996, a interpretat un bisexual in “The Pillow Book”.

Implinit pe toate planurile
Filmul “Trainspotting” nu i-a adus doar faima lui Ewan McGregor, ci si implinirea sentimentala. Pe platourile de filmare, Ewan a cunoscut-o pe producatoarea franceza Eve Mouvrakis, cu care s-a si casatorit la scurt timp. Pasiunea dintre cei doi pare sa nu se fi stins nici 13 ani mai tarziu, in conditiile in care actorul marturiseste ca ii simte lipsa nevestei sale in timpul numeroaselor calatorii pe care meseria i le impune. Desi viata sa pare sa aiba un aer idilic, lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Actorul s-a lasat de bautura cu opt ani in urma, inainte ca acest viciu sa-i distruga cariera si viata personala. In prezent, singurul “viciu”, pe care-l are inca din copilarie si de care nu vrea sa se desparta prea curand este pasiunea pentru motociclete. In 2004, impreuna cu prietenul sau Charley Boorman si cameramanul Claudiu von Planta, actorul a pornit intr-o calatorie pe doua roti intre Londra si New York, iar drumul de 35.960 de kilometri strabatut de ei a stat la baza unui documentat de televiziune numit “Long Way Round”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare