; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star 2021 (3)

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star 2021. Moment în premieră pe scena de la Antena 1!

19 July 2021

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales sâmbătă seară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional. 

Momentul câștigător a fost cel susținut de copiii de la Școala Gimnazială Recea. Micuții au fost pe scena „Next Star' cu un număr impresionant de acrobație pentru care au fost ajutați de unii dintre cei mai cunoscuți circari din țara noastră, mai precis de Circul Bellucci. Momentul din marea finală „Next Star' nu doar că le-a adus marele premiu, ci și o invitație neașteptată din partea conducerii Circului Belluci:

„Este foarte greu ceea ce au făcut și periculos și am vrea să îi avem la noi în echipă', a fost invitația făcută de conducătorii circului. „Noi suntem o mână de copii de la sate. Unii sunt nevoiași. Noi pentru astăzi ne-am propus să ne iasă totul bine. Nu ne gândim la marele premiu. Avem emoții foarte mari', au spus copiii înainte să prezinte numărul câștigător.

 Vezi galeria foto >

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţinat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare