; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yasak Elma poster resim 1cf5a2ec d516 4024 a729 d1769de70681

Schimbări majore în sezonul următor din „Prețul fericirii”: mai mulți actori principali ies din serial

21 October 2020

La noi abia s-a terminat sezonul 3, la Kanal D, însă în Turcia, serialul „Prețul fericirii' continuă cu episoade noi, dar și cu tensiuni reînnoite în culise: după încă un scandal, actorul Talat Bulut pleacă din proiect. Și nu ar fi singurul!

 

Vestea că în culisele serialului „Prețul fericirii', „Yasak Elma' în original, s-au încins iar spiritele a venit săptămâna trecută, când tabloidele turcești relatau că Talat Bulut și Şevval Sam, doi dintre cei mai  importanți actori din distribuție (în serial sunt foști soți, Halit și Ender), s-au certat atât de rău, că au fost despărțiți cu forța de colegi, ca situația să nu degenereze. 

 

Așa cum TVmania a mai scris, nu e prima oară când cei doi se ceartă. În 2018, în mai, Bulut a fost acuzat de hărțuire sexuală de o asistentă de producție de la „Prețul fericirii'. Ulterior, în august același an, procurorii au decis că nu poate fi acuzat, din lipsă de probe, a scris atunci hurriyetdailynews.com. Dar, cum Bulut nu ar fi fost la prima abatere de acest gen în carieră, reacțiile de revoltă în breaslă nu au întârziat să apară, de el delimitându-se inclusiv colegii săi, Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci și Onur Tuna (ultimii doi au ieșit între timp din serial), plus regizoarea Neslihan Yeşilyurt. Cea mai vehementă dintre ei a fost chiar Şevval Sam, care ar fi comentat la petrecerea echipei de la un final de sezon că Bulut este „o entitate inutilă', cuvinte care l-ar fi enervat la culme pe actor. 

 

Până acum, pentru că serialul a avut succes, realizatorii au trecut peste incidente și au încercat să țină lucrurile sub control. Scandalul de săptămâna trecută a fost însă picătura care a umplut paharul, așa că producătorii au pus piciorul în prag. Drept urmare, în episodul 85, care ar urma să fie difuzat la Fox Turcia la mijlocul lui noiembrie, Talat Bulut va ieși din serial, iar personajul său omorât, scrie presa locală.

 

Se pare însă că nu doar Talat Bulut va pleca din „Prețul fericirii', ci și Gökhan Alkan (în serial Kerim Inces) și Barış Kılıç (în serial Kaya Ekinci), doar că nu se știe nimic despre soarta personajelor lor.

 

Cum filmările sunt în toi, rămâne de văzut cum va afecta plecarea celor trei actori povestea din „Yasak Elma'. Serialul a ajuns deja la sezonul 4 și, deși succesul se bazează mult pe relația dintre cele trei personaje feminine interpretate de Şevval Sam, Eda Ece și Nesrin Cavadzade (care sunt foarte bune prietene în realitate), devine din ce în ce mai greu de păstrat credibilitatea  poveștii, după atâtea răsturnări de situație. 

 

În plus, în serile de luni, când e difuzat „Prețul fericirii' de Fox, e transmis și marele succes al toamnei în Turcia, „Uyanış: Büyük Selçuklu', un serial istoric despre Imperiul Selgiuc, realizat cu un buget uriaș de televiziunea națională (în el joacă și actori cunoscuți telespectatorilor români – Bugra Gülsoy, Hatice Șendil și Sevda Erginci).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare