; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana_oros  2

Schimbări la „X Factor”: Carla’s Dreams se alătură juriului

13 July 2016

Carlas Dreams, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, se alătură anul acesta Deliei, lui Ştefan şi lui Horia la masa juriului „X Factor', la cel de-al şaselea sezon al show-ului, difuzat în această toamnă la Antena 1.

X Factor 2016

„Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite aşteptări, vreau să fiu surprins şi sunt convins că aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic, nu am niciun plan de acţiune, încerc să fiu foarte deschis, dar în acelaşi timp să rămân eu şi să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, cumva e greu să eviţi «X Factor» şi am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu să spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest!', a declarat Carlas Dreams.

Şi în acest sezon, Delia porneşte cu un vizibil avantaj – este singura care cunoaşte adevărata identitate a noului jurat, între cei doi existând numeroase colaborări: „Am cântat de atâtea ori şi am petrecut atâtea ore împreună, încât a fost inevitabil!', a povestit Delia, mai ales că în jurul identităţii noului jurat s-au vehiculat și se vehiculează încă o mulţime de ipoteze. „Cred că vom avea un sezon plin de surprize şi va fi un spectacol în sine tot ce se va întâmpla cu membrii juriului, sper să fie şi un soi de concurenţă între noi, pentru că aşa-i firesc. Şi eu sunt foarte curioasă să văd cum vor decurge lucrurile, ştiu doar că voi fi destul de fermă pe poziţie, dar în acelaşi timp calmă şi liniştită. Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace şi de linişte', a povestit amuzată jurata, care a completat: „Să sperăm că nu ne vom scoate ochii!'.

La rândul lui, juratul Ștefan Bănică știe exact ce așteptări are de la noul sezon „X Factor', care va începe în această toamnă la Antena 1. „Noul sezon sper să fie interesant și să se transforme într-o nouă provocare, să descopăr concurenţi talentaţi, care au ceva de spus. Şi sper să am aceeaşi mână bună pe care am avut-o pentru concurenţii mei din ultimii doi ani: Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Xenia Chitoroagă şi câştigătorul din 2015, Florin Răduţă', a povestit Ştefan Bănică.

Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Orice experienţă de televiziune care îi are ca protagonişti pe Delia sau Bănică este clar de urmărit! Dacă mai adaugi şi surprizele generate de concurenţii de toate vârstele, sexele şi naţiile, atunci pot să spun că aştept acest sezon precum… cafeaua de dimineaţă! De obicei, eu beau cafeaua cu miere. Păstrând asocierea, nu ştiu cine va aduce mierea la «X Factor», dar ştiu precis cine e ursu din poveste!', a povestit juratul. „Dacă anul 2016 ne aduce o surpriză, atunci singurul care putea s-o ilustreze este însuşi Carla sau Carlas sau Sergiu – pentru că acesta va fi numele lui de cod – aşa cum am avut plăcerea să-l cunosc, zilele trecute, în carne şi oase şi… vopsea. El are o aură plină de mister, în adevăratul sens al cuvântului. Aşadar, să mă ierte dacă îl voi apela, din când în când, chiar Carla sau derivate ale acestui nume. Oricum, după atâţia concurenţi talentaţi din Republica Moldova care au fost prin Bucureşti, era şi cazul să apară şi un jurat de peste Prut care să-i reprezinte pe fraţii noştri. Un singur sfat pentru proaspătul meu coleg: «Carla, pardon, Sergiu, do what you like!». Adică să facă ce-i place şi ce-i zice inima!', a mai completat Horia, care întrebat ce aşteptări are despre noul sezon, a răspuns fără să clipească: „Cu sau fără Carla, vreau să obţin încă un titlu. Dacă am făcut, totuşi, istorie cu grupele anul trecut, intrând pentru prima dată, după atâţia ani, cu două grupe în finală, atunci cred că anul 2016 va avea pentru mine un final cu… confetti!', a mai spus Horia.

Printre noutăţile pe care le aduce noul sezon se numără şi faptul că anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 băieţi, peste 24 de ani şi grupuri. Etapa bootcampului aduce şi ea modificări majore, anul acesta juraţii vor putea apela la „Scaunul de aur' sau scurtătura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului. Până a ajunge în bootcamp însă, concurenţii vor avea nevoie de 3 „DA' la audiţiile cu juriul, etapă ce anul acesta va avea loc între 25 iulie şi 9 august, la Palatul Copiilor, din Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare