; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Schimbări la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață

15 May 2012

Începând de luni, 14 mai, Lavinia Petrea și Andreea Marinescu i-au luat locul Andreei Liptak la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață. Fosta prezentatoare va fi implicată în alte proiecte ale Știrilor Pro TV.

Până acum corespondente ale Știrilor Pro TV, Lavinia Petrea și Andreea Marinescu vor prezenta alternativ, fiecare timp de o săptămână, știrile alături de Mihai Dedu.

Lavinia Petrea crede că este o „experință minunată', dar recunoaște că a avut multe emoții când a trecut de pe terenul transmisiunilor în direct la pupitrul știrilor.

După primele cuvinte rostite în direct, de la pupitrul știrilor, simțeam că îmi iese inima din piept de emoții! Am de ani de zile experiența live-urilor, dar în studio este puțin diferit. Nu eram obișnuită să fie atâta liniște in jur, parcă îmi auzeam și pulsul!  (…) Mă bucur că voi face în continuare și muncă de teren și că-l pot împărți pe Mihai cu Andreea, colega mea de la eveniment!', a declarat Lavinia Petrea.

Echipa e de bază

La rândul ei, Andreea Marinescu a spus că, după 11 ani de muncă în televiziune, i s-a îndeplinit visul de a fi prezentator la Știrile Pro TV.

„Când am intrat prima oară în studio, mi-am dat seama că fiecare om de lângă mine, din echipa de dimineață  e omul de bază pentru rezulatul final și că eu fără ei …fără sunet, fără imagine, fără regie, fără Mihai, Busu, Neti și gasca de la sport, sunt doar o fată de la televizor', a spus Andreea Marinescu, care e bucuroasă că poate rămâne și corespondent Pro TV.

Ei prezintă acum Știrile Pro TV de dimineață:

mihai-dedu

Picture 1 of 3

Mihai Dedu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare