; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Patruleasa_ Kanal D

Schimbări la pupitrul știrilor Kanal D

19 October 2015

Pentru că au început filmările pentru emisiunea de investigații „Sabbagh în acțiune', Simona Pătruleasa îi va lua locul lui Christian Sabbagh ca prezentator al principalului buletin informativ Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19.00.

Simona Patruleasa_ Kanal D

Christian Sabbagh va aduce telespectatorilor cele mai importante știri din weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 19.00. Jurnalistul este implicat sută la sută în realizarea unui proiect de suflet, „Sabbagh în acțiune', un format care conține investigații riscante și operațiuni de deconspirare.

Christian Sabbagh (2)

„Pregătesc o nouă emisiune cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri foarte importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe ei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este emisiunea «Sabbagh în acţiune», este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, aşa că ne vom revedea weekend de weekend la știrile de la ora 19.00', a spus Christian Sabbagh.

Simona Patruleasa

„Mă bucur că voi intra în casele telespectatorilor seară de seară cu informații de actualitate. Așa cum v-am obișnuit și până acum, vom pregăti reportaje din mijlocul străzii, vom încerca să fim mai aproape de semenii noștri prin acțiuni și materiale care să schimbe în bine destine, precum și mersul comunității. De asemenea, ne vom păstra atitudinea optimistă asupra unor aspecte cotidiene', a spus Simona Pătruleasa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare