; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Schimbări la postul public: Telejurnalul revine la TVR 1 de la ora 20.00

15 October 2012

Din 22 octombrie, Telejurnalul, principala emisiune de ştiri de la TVR 1, revine la ora care l-a consacrat. În fiecare seară, de la ora 20.00, românii vor afla tot ce s-a întâmplat important în ţară şi în lume. Telespectatorii TVR 1 vor afla ştirile de la Mihai Constantin şi de la Ligia Munteanu, noua sa colegă la pupitrul Telejurnalului de seară.

„Consider că sunt o persoană norocoasă, pentru că am şansa să fac ceea ce îmi place: după ani de pregătire, lucrez în redacţia de ştiri a TVR. Am muncit mult pentru a ajunge aici',  a declarat Ligia Munteanu.

Tot din 22 octombrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Moise Guran aduce Ora de Business la TVR 1, cu cele mai noi informaţii şi analize economice, aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii.

„Ştiu că intru în groapa cu lei la ora 19.00, dar nici nu pot să nu accept o promovare în «liga mare», chiar dacă asta înseamnă că pornesc de pe ultimul loc. Şi ce? Am obligaţia să intru la bătaie şi să îmi joc şansa cu ambiţie şi determinare', spune Moise Guran despre trecerea pe TVR 1.

De luni până joi,Telejurnalul este urmat, de la ora 21.00, de Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare