; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil

Schimbări la Kanal D. Ce se întâmplă, în curând, cu emisiunile „Bravo, ai stil!” și „Se strigă darul”

11 May 2017

Kanal D a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că, de săptămâna viitoare, mai precis, de sâmbătă, 20 mai, grila postului va suferi câteva modificări importante.

Schimbările apar în condițiile în care în acea zi este programat debutul noului sezon al emisiunii „Se strigă darul'. Astfel, show-ul prezentat de Andreea Mantea și Bursucu va fi pe post de la ora 20.00, oră care le era până acum rezervată fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici, „Bravo, ai stil!'.

„Din 20 mai, Galele „Bravo, ai stil!' vor putea fi urmărite imediat după „Se strigă darul', în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00', se arată în documentul citat anterior.

Weekendul acesta, telespectatorii vor putea urmări ultima editie a acestui sezon 'Asta-i România!', urmând ca emisiunea „să revină cu un concept proaspăt, cu subiecte și abordări noi despre viața românilor de pretutindeni'.

„Roata Norocului' va continua să le facă românilor serile de weekend mai distractive, în fiecare duminică, de la aceeasi oră ca și până acum – 20:00. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare