; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EXft0f4XQAEPLe2

Schimbări la Happy Channel: mai multe episoade din „Jurământul”, plus filme de Crăciun

28 October 2020

Luna noiembrie vine cu modificări în prime-time-ul postului Happy Channel: astfel, din 2 noiembrie, serialul turcesc „Jurământul' va putea fi urmărit trei seri pe săptămână, în restul zilelor fiind difuzate filme cu tematică de Sărbători.

 

Din 2 noiembrie, serile vor arăta altfel în grila Happy Channel. Astfel, după terminarea a două seriale turcești cu trecere la public, „Vis de iubire', respectiv „Ține-mă de mână', postul a decis să difuzeze mai multe episoade din alt serial turcesc de succes, „Jurământul' – acesta va intra, câte două ore pe seară, între 20.00 și 22.00, de luni până miercuri inclusiv.

 

„Jurământul', „Yemin' în original, a debutat în țara de origine în 2019 și a luat pe toată lumea prin surprinde cu succesul înregistrat încă de la primele episoade, mai ales că era (și este) difuzat la un post de televiziune mic, Kanal 7.

 

Serialul urmărește o idilă ce începe cum nu se poate mai prost, între doi oameni care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte, care, după ce rămâne orfană, acceptă să se mărite cu Emir, un băiat dintr-o familie bogată, un tip rebel și încăpățânat, care nu are o relație bună cu tatăl lui. Inițial, Emir, forțat să se înoare, vrea să o rănească pe Reyhan, dar, de-a lungul timpului, ajunge să fie impresionat de căldura și istețimea lui Reyhan, iar ea nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă în soțul ei.

 

Rolurile principale din „Jurământul', cele ale lui Reyhan și Emir, sunt interpretate de frumoasă Özge Yağiz (23 de ani) și de Gökberk Demirci (31 de ani), chimiei dintre cei doi datorându-se, în mare măsură, succesul serialului. De altfel, cei doi s-au cuplat la filmările serialului și formează de atunci un cuplu și în viața reală.

 

Revenind la grila Happy Channel, de joi până duminică inclusiv, pe tronsonul respectiv, 20.00 – 22.00, postul va difuza filme cu tematică de Crăciun, povești de dragoste sau chiar comedii romantice, menite să binedispusă telespectatorii și să-i pregătească pentru Sărbători (de care ne mai despart doar câteva săptămâni!).

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare