; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo ai stil_kanal d

Schimbări la „Bravo, ai stil”: Apar noi concurente, iar publicul va putea vota

03 October 2016

Emisiunea „Bravo, ai stil' , pe care o puteți urmări la Kanal D de luni până vineri, de la ora 17:00, și în fiecare duminică, de la ora 20:00, va suferi câteva modificări începând din această săptămână. Astfel, de astăzi, în cadrul show-ului jurizat de Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu vor participa mai multe concurente, iar de mâine telespectatorii își vor putea vota participanta preferată.

bravo-ai-stil_kanal-d

Referitor la noul val de concurente, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, spune că acestea sunt determinate să câștige: „Sunt fete pasionate de fashion și ce vă pot spune e că această competiție va fi din ce în ce mai strânsă. E de văzut cum se vor integra nou-venitele, cine cu cine se va alia și ce alegeri vor face în săptămânile ce urmează'.

De mâine, telespectatorii se alătură juriului „Bravo, ai stil!'

Dacă noile concurente intră în scenă de astăzi, telespectatorii emisiunii vor avea un cuvânt de spus în jurizarea din gale începand de mâine, 4 octombrie. Concret,  ei vor putea vota prin sms concurenta preferată în fiecare zi a săptămânii, voturile având rolul de a „imuniza' concurentele în fața eliminării.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre, telespectatorii vor putea trimite prin sms, la numărul indicat în emisiune, codul numeric asociat concurentei preferate, așa cum este acesta comunicat în timpul show-ului. Apoi, în cadrul galei, duelul se va da între concurenta care a obținut cel mai mic punctaj din partea juriului și concurenta care, în cadrul evaluării reciproce dintre concurente, a fost votată pentru a pleca. Dintre cele două concurente va pleca cea care întrunește cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Citește și:

1. Galerie foto| Cum a fost la petrecerea de grilă a postului Kanal D

2. Astăzi, marea premieră a show-ului Bravo, ai stil!'

3. Bravo, ai stil!': Ce ținute vor purta Iulia Albu și Raluca Bădulescu

4. Au început filmările pentru show-ul de la Kanal D, „Bravo, ai stil!'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare