; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Albu2_Kanal D

Schimbări în juriul „Bravo, ai stil!”. Iulia Albu va arbitra evoluția concurentelor de partea cealaltă a mesei juraților

23 January 2018

Un nou sezon „Bravo, ai stil!' a început luni, la Kanal D. Și de această dată, așa cum eram obișnuiți, Ralica Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România'. Au apărut însă și două modificări importante: în juriu a fost cooptat Cătălin Botezatu, iar Iulia Albu va fi de partea cealaltă a mesei juraților.

La „Bravo, ai stil! All Stars', Iulia Albu le va cere argumente colegilor ei jurați în momentele când aceștia vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluță în fiecare ediție, dintre cele oferite de jurați concurentelor.

Din fotoliul ei, ocupat până acum de Răzvan Ciobanu, Iulia Albu va fi cel puțin la fel de aprigă ca până acum, atât în relația cu ceilalți jurați, cât și cu concurentele, anunță Kanal D.

„«Bravo, ai stil! All Stars» va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piața TV din România pentru că (…) nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.', a declarat Iulia Albu.

 

Cum se vor descurca cele 11 concurente și cum vor fi acestea jurizate veți putea urmări în „Bravo, ai stil! All Stars', de luni până vineri, de la ora 16:30. Prima Gală „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare