;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

January 10, 2017

Schimbări în grila Pro 2. Serialul „Tânăr și neliniștit” își schimbă ora de difuzare

31 January 2020

După o pauză de patru ani, când nimeni nu se mai aștepta, trustul Pro a readus pe micile ecrane îndrăgitul serial „Tânăr și neliniștit'.  La patru ani de la difuzarea ultimului episod, producția a revenit în luna decembrie un sezon nou, 23, la Pro 2 (episoade difuzate la americani in perioada 2010-2011), iar acum, din 12 februarie, trustul va schimba ora de difuzare a serialului de la 15.00 la 16.00. 

În caz că nu vă mai aduceți aminte: în septembrie 2014, serialul era mutat de la Pro TV la Acasă. Apoi, pe 30 decembrie 2015, a ieșit și din grila Acasă, după aproape 20 de ani de prezență continuă pe micile ecrane românești. O decizie care a generat atunci un val de nemulțumire din partea telespectatorilor fani.

 „Tânăr și neliniștit' reînnoit pentru încă patru sezoane

Serialul american a fost reînnoit de postul CBS pentru încă patru sezoane (ultimul cu difuzare 2023-2024), așa că seria va prinde aniversarea de 50 de ani, scrie Entertainment Weekly. Soap-ul este unul dintre cele mai populare pe categoria sa, așa că prelungirea nu a fost o surpriză, totuși este neobișnuit să fie extins pentru o așa mare perioadă deodată.

„Ultima dată când altă soap opera era pe primul loc în audiențe, Ronald Reagn era președinte, iar Zidul Berlinului era încă în picioare. Este o realizare extraordinară', a spus președintele diviziei de divertisment a CBS. Luna aceasta, se împlinesc și 40 de ani de când Eric Braeden s-a alăturat show-ului, în rolul lui Victor Newman.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare