; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cita

Schimbări în grila Pro 2. O nouă producție începe din 23 februarie

10 February 2020

Pe 23 februarie, la Pro 2 are premiera cea mai recentă telenovelă a cunoscutei actrițe Victoria Ruffo, comedia romantică „Blind Date' („Cita a ciegas'), difuzată anul trecut în Mexic.

În centrul poveștii se află Lucia (Sofia Garza), un vlogger a cărei viață depinde de părerea oamenilor, mama ei, Maura (Victoria Ruffo), fiind cel mai aprig critic al ei. Pentru că sora ei, Marina, urmează să se căsătorască, Lucia are la dispoziție 258 de zile pentru a slăbi, pentru a-și schimba imaginea și pentru a-și găsi un iubit. Nu de alta, dar Maura nu ar vrea ca ea să participe la nuntă singură și îmbrăcată în negru. Încercările Luciei de a-și găsi bărbatul visurilor, dar și tachinările mamei ei vor stârni cu siguranță râsul telespectatorilor. În alte roluri apar Arturo Peniche, Gonzalo Peña și Itahisa Machado.

Actrița Sofia Garza (care s-a îngrășat 10 kilograme pentru rolul din această telenovelă) a mai jucat în serialele „Sense8', „Paquita la del Barrio' și „Atrapada', în timp ce Victoria a avut succes pe micile ecrane cu rolurile din telenovele precum „Amazoanele: Lupta pentru fericire', „Cununa de lacrimi' sau „Triumful Dragostei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare