; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

D24_logo_RGB pt fundal alb

Schimbări în grila Digi24. Postul va difuza mai multe știri și analize

15 January 2020

Pentru că informația corectă și analizele cât mai clare sunt printre obiectivele jurnaliștilor Digi24, grila televiziunii urmează să aibă câteva modificări, conform necesității de informare a telespectatorilor.          

Deoarece anul 2020 este marcat de două runde de alegeri importante pe scena politică din România și subiectele de actualitate continuă să necesite o atenție tot mai mare, emisiunea „Cap limpede', va avea, începând de vinerea aceasta, 17 ianuarie 2020, o durată mai mare, de o oră și jumătate. Roxana Lăzărescu și Cristian Tudor Popescu trag linie la final de săptămână și analizează evenimentele importante petrecute.
            „Cap limpede', transmisă de Digi24 în fiecare vineri, de la ora 20:00, este una dintre cele mai noi producții Digi24, care are formatul unui talk-show cu invitat permanent, va avea astfel posibilitatea de a face bilanțul la finalul fiecărei săptămâni fără a mai suporta constrângerile unei singure ore de emisie. Jurnalista Dig24, Roxana Lăzărescu, va analiza, împreună cu invitatul său, cele mai importante evenimente ale săptămânii și împreună vor pune realitatea politică internă și internațională într-o lumină nouă, sub forma unui dialog cu replici sigure și argumente memorabile.

O altă modificare în grila Digi24 o reprezintă mutarea emisiunii „Focus Europa', realizată de Teodora Tompea, vineri, la ora 21:30, imediat după emisiunea „Cap limpede'. „Focus Europa' este un proiect Digi24, în colaborare cu televiziunea germană Deutsche Welle. În fiecare vineri, timp de 30 de minute, telespectatorii pot urmări reportaje despre cum sunt europenii în viața de zi cu zi, ce îi interesează din punct de vedere politic, economic, social, cultural, dar și care sunt părerile, temerile și speranțele vizavi de subiectele care ne preocupă și pe noi. Emisiunea a fost lansată în octombrie 2016 și până în prezent s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului român.
            Nu în ultimul rând, pentru ca ultimele știri să fie aflate cât mai devreme de către telespectatorii Digi24, „Știrile serii', cu Andreea Brașovean, vor putea fi urmărite la Digi24 puțin mai devreme, de la ora 22:00. De asemenea, și durata știrilor va fi extinsă la două ore și jumătate, până la 00:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare