; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Schimbări în distribuția serialului „Prizoniera destinului”

Schimbări în distribuția serialului „Prizoniera destinului”. Unul dintre actorii principali iese din poveste

31 March 2021

Sezonul 2 al îndrăgitei producții „Prizoniera destinului', cu Demet Özdemir (28 de ani) și İbrahim Çelikkol (38 de ani) în rolurile principale, continuă cu răsturnări spectaculoase de situație în Turcia, dar și cu schimbări în distribuție. Atenție, spoilere!

Corect este să vă avertizăm din capul locului! Dacă sunteți fani „Prizoniera destinului', serial difuzat recent de Kanal D, și nu vreți să știți ce se întâmplă mai departe până când sezonul 2 va veni și la noi (nu știm când, în acest moment), atunci opriți-vă din citit, vă rugăm!

Episodul din 31 martie aduce schimbări spectaculoase în povestea despre destinul lui Zeynep – rol interpretat de Demet Özdemir, în primul său rol major dramatic, după ce a avut succes în comedii romantice. Și când spunem spectaculoase, ne referim la faptul că iese de tot din serial İbrahim Çelikkol, adică actorul principal, interpretul lui Mehdi!

Știrea a apărut mai întâi pe surse în presa turcă, apoi actorul a părut să o confirme pe Instagram. Până când promo-ul noului episod, cel din 31 martie, nu a mai lăsat nici o umbră de îndoială.

Fanii au reacționat imediat în fața imaginilor, unii exprimându-și dezamăgirea apropo de felul cum scenariștii l-au transformat de-a lungul episoadelor pe Mehdi, din tipul bun de la început, într-un personaj negativ, care ajunge să-și răscumpere păcatele salvând-o pe Zeynep. Nici alegerile acesteia din urmă nu au scăpat în trecut de critici din partea telespectatorilor exasperați de deciziile fetei, însă cel puțin la ea producătorii nu pot renunța!

În serial apare și Erkan Petekkaya

Un rol episodic în „Prizoniera destinului' are și Erkan Petekkaya, cunoscut la noi din serialele „Furtună pe Bosfor', „Trădarea' și „Dila'. Acesta interpretează de fapt același personaj pe care îl face și în alt serial, „Kırmızı Oda' („Camera roșie' în traducere).

Apariția lui Petekkaya a fost posibilă pentru că ambele seriale, și „Prizoniera destinului', și „Camera roșie', sunt difuzate de același post tv turcesc, TV8, plus că ambele sunt adaptate după cărți scrise de Gülseren Budayıcıoğlu, cunoscută psihiatră și autoare de succes, care s-a inspirat din propria experiență profesională de-a lungul anilor.

Petekkaya, care acum câțiva ani avea planuri mari, să devină cunoscut la Hollywood, nu a mai dat lovitura cu vreun rol în ultima perioadă. Plus că nu are chiar reputația unui actor cu care se lucrează ușor, dacă e să ne amintim de scandalul uriaș de pe platourile de la „Furtună pe Bosfor' – nici până în ziua de azi nu se suportă cu colega lui de atunci, Nurgül Yeşilçay. Dar, deși pare să fi trecut de zilele când putea să fie june prim, arată convingător în rol negativ.

Sursa foto: Kanal D, https://www.instagram.com/p/CMw6eBejyIa/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare