; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana Pop Live

Schimbări de grilă la Digi24. Mariana Pop va modera o nouă emisiune. Ce se întâmplă cu „În fața ta”

22 January 2018

Penultima săptămână din luna ianuarie aduce schimbări la Digi24. Postul a anunțat modificarea grilei de programe, printre care se numără apariția unei noi emisiuni, dar și mutarea unor programe de la orele obișnuite.

Canalul de ştiri al RCS-RDS a pregătit o serie de modificări în programul oferit telespectatorilor săi. O modificare importantă avem în timpul săptămanii: Programul de late prime-time se modifică semnificativ.

Mariana Pop

Jurnalista Mariana Pop va realiza, de luni până vineri, începând cu ora 22:30, talk-show-ul „Imparţial', o sinteză a principalelor evenimente ale zilei, analizate împreună cu o serie de invitaţi speciali.

Teodora Tompea

De la miezul noptii, Teodora Tompea încheie programul  cu Ştirile Digi24, un program de două ore care va cuprinde toate informaţiile esenţiale ale zilei.

De asemenea, emisiunea de interviuri În fața ta', moderată de jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, va fi difuzată începând din această săptămână în fiecare sâmbătă şi duminică de la miezul nopţii.

Tot în weekend se mută şi emisiunea de investigaţii România furată', mai exact duminica, de la ora 22:00. Sâmbăta dimineaţa, cu o oră mai târziu decât de-obicei, de la ora 11:30, Digi24 difuzează emisiunea auto La Volan'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare