; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lavinia pirva nu mai arata asa

Schimbare totală de look pentru Lavinia Pîrva! Cum s-a pozat soția lui Ștefan Bănică

14 June 2021

La cei 36 de ani ai săi, Lavinia Pîrva continuă să șocheze. Chiar dacă este cântăreață, mamă, soție și are, mai nou, și un job în televiziune, bruneta mai are timp și pentru o reinventare. Asta a făcut și zilele trecute, când a postat online o imagine cu noua ei înfățișare.

Soția lui Ștefan Bănică este un om ocupat, mai ales de când a acceptat și propunerea Pro TV de a prezenta o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Poate că tocmai din acest motiv, Lavinia Pîrva a ales să își construiască o nouă imagine. Iar primul pas făcut a fost clar: și-a făcut o programare la salonul de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâna hair-styliștilor. 

Deși toată lumea o știe ca fiind brunetă, Lavinia a îndrăznit să facă o schimbare majoră și a decis să păstreze jumătate din păr brunet, înspre rădăcini, dar nu numai, vârfurile și de fapt aproape toată lungimea părului fiind vopsite în blond cenușiu, scrie libertateapentrufemei.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Lavinia a postat o fotografie cu noua înfățișare pe Instagram: a completat imaginea cu o vestimentație potrivită. O bluză roșie care îi cade sexy pe un umăr, completată cu dresuri negre, cu portjartier.

„Foarte sexy ești', i-au transmis fanii imediat, trimițându-i totodată flori și inimi virtuale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare