; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Archival Celebrity

Schimbare totală! Brendan Fraser a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum unul dintre mai frumoși actori de la Hollywood

01 July 2021
Brendan Fraser a fost, în tinerețe, unul dintre cei mai frumoși actori din Cetatea Filmului. Printre filmele care l-au făcut celebru și în care a făcut furori cu mușchii săi se numără „Mumia' și „George, trăsnitul junglei', scrie protv.ro.
 
Fraser i-a dat viață carismaticului Rick O’Connell în seria de filme „Mumia' (1999, 2001 și 2008) și este cunoscut pentru rolurile sale principale în producții importante, printre care „Encino Man' (1992), „George of the Jungle' (1997), „Dudley Do-Right' (1999), „Monkeybone' (2001), „Looney Tunes: Back in Action' (2003), „Journey to the Center of the Earth' (2008) sau „Inkheart'. Totodată, pe Brendan Fraser l-ați mai văzut și în dramele „Crash' (2004) și „The Quiet American' (2002).

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by , & (@smorgas.bored)

 
Ajuns la 52 de ani, actorul este greu de recunoscut pe covorul roșu de la evenimentele la care participă. Și asta pentru că trecerea timpului și vârsta își spun, desigur, cuvântul. Mai mult, recent, Fraser a șocat pe toată lumea cu noua lui „siluetă'.
 Vezi galeria foto >

În cea mai recentă apariție, la premiera filmului „No Sudden Move', actorul a creat multă vâlvă în mediul online. Fraser este obez, iar părul i-a căzut, lăsând loc unei chelii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by En Cartelera (@encartelera_news)

Cu toate că multă lume s-a arătat dezamăgită de modul în care Brendan Fraser arată acum, alții au spus că probabil a trebuit să se îngrașe pentru un rol.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare