; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Banica

Schimbare șocantă! Cum arată Andreea Bănică după operația suferită la nas

22 June 2021

Andreea Bănică a suferit la începutul acestei luni o operație de deviație de sept, afecțiune de care suferea de ceva timp. La nici o lună de la intervenție, artista este transformată complet! 

Săptămâna a început cu motiv de sărbătoare pentru Andreea Bănică. Artista a împlinit luni, 21 iuni21, 43 de ani și, în aceeași zi, a aniversat 13 ani de căsnicie alături de soțul ei Lucian. 

În urma operației la nas pe care a suferit-o pe 1 iunie, Andreea Bănică este schimbată complet… în bine! Se pare că s-a recuperat rapid după intervenția suferită și a putut petrece weekend-ul trecut în compania celor dragi. Pentru a marca frumosul eveniment din viața ei, Andreea Bănică a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de fotografii, cât și un mesaj de mulțumire:

 Vezi galeria foto >

„De 13 ani, 21 iunie este pentru mine motiv dublu de fericire: este atât ziua mea de naștere, cât și ziua în care m-am căsătorit cu Lucian !
Petrecerea a început sâmbătă și se continuă de atunci, iar pentru asta vreau să le mulțumesc mult prietenilor dragi care mi-au fost aproape, dar si voua, pentru toate urarile frumoase și ca vă gândiți întotdeauna la mine!', a transmis Andreea Bănică în mediul online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare