Homepage  / Televiziune

Schimbare la Kanal D2. Ce se întâmplă cu Jurnalul prezentat de Radu Andrei Tudor

Schimbare la Kanal D2. Ce se întâmplă cu Jurnalul prezentat de Radu Andrei Tudor

de Redactia Tvmania,

Posturile Kanal D și Kanal D2, care fac parte din grupul Dogan Media International, au anunțat recent noutățile din grila de vară. Iată ce se întâmplă cu emisiunea NewsTime, prezentată de Radu Andrei Tudor.

NewsTime, cu Radu Andrei Tudor, mutat în grila Kanal D2

Pe lista de schimbări incluse în grila de vară Kanal D2 se numără și faptul că NewsTime, găzduit de Radu Andrei Tudor, va fi pe post cu o oră mai devreme decât de obicei. Schimbarea va intra în vigoare luni, 10 iulie. De atunci, emisiunea va începe la ora 20.00, în loc de ora 21.00.

Jurnalul de ştiri va fi programat de luni până vineri. 

Radu Andrei Tudor, la Kanal D2 după 15 ani la pupitrul știrilor TVR

Cu o experiență îndelungată de peste 15 de ani în media, în special în domeniul știrilor de televiziune, Radu Andrei Tudor a prezentat Telejurnalul principal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum și Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani. Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii „Pulsul Zilei”.

Plecarea sa din Televiziunea Română a fost îndelung comentată de media. După 15 ani însă, petrecuți acolo, Radu Andrei Tudor în vârstă de 34 de ani a semnat cu Kanal D2. În același timp, proiectul său de succes de pe TikTok – „The News Man” – înregistrează și mai multe vizualizări, iar comunitatea din jurul acestui cont a crescut considerabil.

Radu Andrei Tudor s-a aflat la pupitrul NewsTime încă din ziua când s-a lansat Kanal D2, pe 2 aprilie.

Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV .  Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV. Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență.”,  a spus Radu Andrei Tudor acum câteva luni.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton