Homepage  / Televiziune

Schimbare în grila Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Follow Us!”, cu Ilinca Vandici și Teo. Un nou sezon trebuia să înceapă Kanal D2

Schimbare în grila Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Follow Us!”, cu Ilinca Vandici și Teo. Un nou sezon trebuia să înceapă Kanal D2
3

de Andra Stana,

„Follow Us!”, emisiunea prezentată de Teo și Ilinca Vandici la postul Kanal D2, își modifică ora de difuzare pentru a doua oară. De altfel, aceasta nu este singura schimbare anunțată de postul TV. „Follow Us!” nu se mai vede la postul Kanal D2, așa cum fusese anunțat, ci se va muta la Kanal D. Pe alt tronson orar. Iată detaliile!

Schimbare pentru Teo și Ilinca Vandici

De luni, 9 septembrie, „Follow Us!” poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 8.00 și 10.00, la Kanal D. Show-ul de tip magazin, prezentat de Teo Trandafir și Ilinca Vandici s-a lansat în martie pe Kanal D2, ocupând un loc în grila postului de luni până joi, de la ora 15.00. Apoi, la trei luni de la premiera pe post, emisiunea a fost mutată în prime-time, de la ora 21.00, în aceleași zile amintite anterior.

Nu există subiecte interzise, orice se întâmplă şi este de interes general poate deveni temă pentru noi. Iar eu şi Ilinca, doar ne ştiţi!, tocăm conştiincios tot ceea ce avem la masa discuţiei. Şi începem de dimineaţa, de la ora 08:00! ”, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă emisiunea „Follow us!”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

 “Nouă ne plac întâlnirile relaxate între prieteni, întâlniri la care putem discuta şi lucruri serioase, dar la care şi râdem mult. Ca şi până acum, vom avea şi invitaţi alături de noi, specialişti care să ne ajute în clarificarea unor subiecte mai complicate. Va invităm să ne fiţi alături, din 9 septembrie, la Kanal D”, a spus Ilinca Vandici.

Ce spunea Ilinca Vandici despre intrarea emisiunii sale în prime-time

Într-un interviu pentru TVmania, la începutul lunii septembrie, Ilinca Vandici recunoaștea că „întotdeauna la ceas de seară se discută mai bine”. În momentul respectiv, despre show-ul ei și al lui Teo Trandafir se știa că se află în grila Kanal D2 și putea fi urmărit de pe 2 septembrie, de la ora 21.00.

„Spectatorii noştri pot să aibă o retrospectivă a celor întâmplate pe timpul zilei sau îşi pot încheia ziua într-un mod interesant, descoperind tot felul de subiecte din proximitatea noastră, subiecte actuale sau teme care ne preocupă sau cu care ne putem confrunta în viaţa de zi cu zi.”, spunea recent Ilinca Vandici.

Modificări în grila Kanal D, de luni, 9 septembrie

În contextul intrării emisiunii “Follow us!” în grila Kanal D, Știrile staţiei vor putea fi urmărite pe tronsoanele principale ale zilei, grupajul informativ de la ora 12:00, şi cel de la ora 19:00, iar în weekend, ca şi până acum, de la 12:00 şi 18:00, anunță postul TV.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton