Homepage  / Televiziune

O nouă schimbare în grila de la Kanal D2. Emisiunea „Follow Us” se mută în primetime. La ce oră va fi difuzată începând din 10 iunie

O nouă schimbare în grila de la Kanal D2. Emisiunea „Follow Us” se mută în primetime. La ce oră va fi difuzată începând din 10 iunie
7

de Redactia Tvmania,

O nouă schimbare în grila celor de la Kanal D2. De această dată, nu este vizată o telenovelă, ci emisiunea prezentată de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Iată când va putea fi văzută de către telespectatori!

„Follow us!” își schimbă ora de difuzare începând cu 10 iunie

Începând de săptămâna viitoare, emisiunea „Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00, la Kanal D2, nu de la ora 15:00, așa cum erau telespectatorii obișnuiți.

Dezbaterile pe teme de interes public, dar și discuțiile intense pe marginea ultimelor evenimente din showbiz continuă așadar, aducând publicului, ca și până acum, atât seriozitatea unor topicuri sociale majore, cât și bucuria dialogului pe teme vizând cele mai iubite vedete autohtone și internaționale, informații exclusive din culisele celor mai apreciate emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. 

Ilinca Vandici și Teo Trandafir (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipă la „Follow us!”

Alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici vin la masa dialogului și specialiști care fac lumină în cele mai spinoase dintre dezbateri. Publicul se va bucura în continuare de umorul și energia bună, nelipsite în platoul emisiunii „Follow us!”.

Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran. E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la , și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”, a spus Ilinca Vandici.

De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte! Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția”, a spus Teo Trandafir.

Nu pierdeți, de luni până joi, de la 21:00, „Follow us!”, emisiunea care te invită să despici firul în patru, din fața micului ecran, la Kanal D2, alături de două dintre cele mai iubite vedete din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Sursă foto: Kanal D2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton