Homepage  / Televiziune

Bogdan Ocnaru a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Făcea parte din echipă de 2 ani

Bogdan Ocnaru a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Făcea parte din echipă de 2 ani
9

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și Răzvan Simion bucură diminețile telespectatorilor de ani de zile cu matinalului de la Antena 1. De-a lungul timpului, componența echipei emisiunii a suferit mai multe transformări. Iată cine a plecat acum din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Bogdan Ocnaru a plecat din echipa Neatza cu Răzvan și Dani 

Componența echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul de la Antena 1, a suferit o schimbare. Printr-un anunț neașteptat pe Facebook, jurnalistul Bogdan Radu Ocnaru a mărturisit că și-a încheiat colaborarea cu emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion. Bogdan Ocnaru făcea parte din echipa matinalului de doi ani de zile, încă acest capitol din viața lui a ajuns la final.  

„Un clișeu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalți 15 de până acum. A fost o experiență, asta sigur!

Mulțumesc pentru atenție”, a scris juranlistul pe Facebook.  

Bogdan Ocnaru a mai lucrat la Digi 24. El s-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare. În 2020, și-a dat demisia. Înainte de Digi24 a lucrat la Observatorul Antenei 1, din 2005 până în 2011. 

Noul sezon Super Neatza cu Răzvan și Dani a început în august

Un nou sezon „Super Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit din 27 august, la Antena 1. Inițual, atmosfera de vacanță a fost menținută, cu ediţii live şi invitaţi speciali, echipa mutându-şi biroul pe cea mai mare terasă urbană, într-un mall din București. 

Revenirea Neatza în toamna lui 2023 este probabil mai aşteptată decât orice altă revenire din ultimii 4-5 ani. Asta pentru că, după zilele pe care le petrecem în Promenada Mall, ne vom întâmpina invitaţii într-o locaţie nou-nouţă! Abia aşteptăm să povestim mai multe, în cele mai noi ediţii ale emisiunii!”, spunea Dani Oţil acum câteva săptămâni, citat de a1.ro.

Filmările pentru Neatza cu Răzvan şi Dani, în locuri inedite 

De-a lungul timpului, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a realizat matinalul de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apă sau din aer, a locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile şi şi-a transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori s-a ivit ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, colegii de la Neatza au reuşit chiar să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei. 

super-neatza_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton