; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel pavel survivor romania

Schimbare de ultimă oră la „Survivor România”. Daniel Pavel face un anunț cu privire la un Faimos

02 April 2021

Ediția de vineri seară a emisiunii „Survivor România' se lasă așteptată cu situații tensionate și anunțuri de ultim moment.

Războinica Sindy a pornit o adevărată controversă la adresa coechipierei sale Mellina. Sinsy susține că dorește să arate publicului adevărata față a colegei sale de concurs. De altfel, controversele dintre cele două mocnesc de câteva săptămâni, la un moment dat Sindy nominalizând-o pe Mellina spre eliminare:

„Asta este invidia..Când mă uit în ochii ei văd răutatea', a spus Sindy la un moment dat, care a mai

Și în echipa vedetelor discuțiile sunt în floare. Faimoșii i-au pus gând rău lui Jador. Atât Zanni cât și Cosmin Stanciu nu mai suportă atitudinea colegului lor. De altfel, Zanni i-a adus o serie de acuzații lui Jador:

„Singurul talent pe care îl are este de a te șantaja emoțional. Se bagă pe sub pielea ta, te mângâie puțin…Să vezi un mitocan fără clasă!'.

Cosmin susține că Jador își trage echipa în jos:

„Nu aduce un vibe bun, nu face chestia asta și atunci e mai bine să își vadă de treabă și să ne lase în pace să ne vedem de ale noastre!'

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, va face un anunț important în legătură cu Jador

Teaserul ediției din acestă seară ne arată că Daniel Pavel va face un anunț important care îl vizează pe faimos, chiar înaintea primului joc de imunitate.

Nu se știe despre ce este vorba, însă se așteaptă anunțul viitorului lui Jador în competiție. Urmează să aflăm dacă va pleca din motive medicale sau va reveni pe traseu alături de colegii săi așa cum s-a speculat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare