; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Rodriguez and Jennifer Lopez May Buy New York Mets

Schimbare de planuri! Ce au decis Jennifer Lopez și Alex Rodriguez cu privire la relația lor

25 March 2021

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez încearcă să-și salveze relația, iar pentru acest lucru au luat o decizie radicală.

Sâmbătă, Rodriguez a zburat pentru a-și vizita logodnica în Republica Dominicană – unde filmează pentru lungmetrajul „Shotgun Wedding' – pentru a doua oară de când au dezvăluit pe 13 martie că „lucrează' asupra unor aspecte care privesc  relația lor.

„A fost acolo pentru a mai petrece câteva zile cu Jennifer', a declarat o sursă pentru cei de la People.  „Face un efort mare și vrea ca Jennifer să fie fericită', a mai spus sursa despre Alex Rodriguez.

Cei doi încearcă din răsputeri să-și salveze povestea de dragoste, iar pe primul loc în lista priorităților este viața lor personală.

Lopez a mai rămas pentru câteva săptămâni în Dominicană, dar sursa a precizat că cei doi „fac tot ce le stă în putință pentru a-și prioritiza relația'.

“Jennifer a fost încântată să-l vadă. Încearcă cu adevărat să descopere lucrurile”, a declarat pentru PEOPLE o sursă. „A fost o reuniune fericită'.

Deși sursa a spus că tot timpul cuplului petrecut împreună în ultima vreme a fost „grozav', cei doi încă „iau lucrurile încet' pe măsură ce își rezolvă problemele. „Mai au multe de aflat înainte ca relația lor să fie din nou pe drumul bun', a spus sursa.

Sursa a explicat anterior că Lopez era „foarte pregătită să renunțe' la relația lor, dar acum este „fericită că sunt încă împreună'.

Când au început problemele dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez?

Deși se confruntau cu discuții și probleme apărute în timpul carantinei, se pare că plecarea lui Jennifer în Repunlica Dominicană a accentuat fisurile din relație.

„Filmările în timpul pandemiei au fost foarte grele pentru ea', a declarat sursa, adăugând că, pe lângă faptul că îi lipsesc copiii, „faptul că nu îl are pe Alex lângă ea o face să fie stresată'.

În timp ce continuă să petreacă timp împreună în Republica Dominicană, sursa spune că artista speră să își readucă relația pe drumul cel bun.

„Se iubesc', a spus sursa, „și au atât de multe de pierdut dacă se despart'.

Artista a declarat în luna februarie că ea și Rodriguez au apelat recent la terapia de cuplu pentru a-și rezolva neînțelegerile.

„Cred că a fost foarte util pentru noi în relația noastră', a spus ea, adăugând că au făcut o pauză în planificarea nunții, după ce au fost forțați să anuleze două ceremonii din cauza pandemiei COVID-19 în curs.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare