; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_2310

Schimb de roluri la „X Factor”: Ştefan Bănică i-a cedat locul lui Dani Oţil

06 November 2014

La „X Factor', totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa noilor juraţi, Delia, Bănică şi Brenciu, ci chiar juraţii show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze inedite. În episodul difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, Bănică a decis să îi ofere locul său în juriu unuia dintre prezentatorii concursului, Dani Oţil, totul pornind de la o perucă roşie.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_2310

Aşa cum se ştie, backstage-ul „X Factor' este anul acesta mai divers ca oricând, din recuzita echipei făcând parte cele mai bizare costume, pe care Răzvan şi Dani nu se sfiesc să le prezinte ori de câte ori au ocazia. S-a întâmplat şi atunci când pe scena concursului şi-a făcut apariţia o tânără jurnalistă, Andreea, cu părul verde. Le-a povestit juraţilor că totul a pornit dintr-o joacă, dar de mai bine de şapte ani nu a mai renunţat la această culoare de păr, care se pare că îi poartă noroc.

Acesta a fost momentul în care echipa din backstage, alături de gaşca de susţinătoare ale Andreei, şi-au făcut apariţia pe scenă, şi nu oricum. Publicul a putut admira un Răzvan Simion cu păr multicolor şi un Dani Oţil purtând perucă roşie.

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_070714_XFactor 4_2320

Ba mai mult, haioşii matinali i-au aruncat şi o provocare rock-starului Bănică: „Cine dă azi nu, la <>, poartă peruca roşie', moment în care Ştefan l-a invitat pe Dani în locul lui, în fotoliul de jurat. Ce a urmat mai departe, dacă a acceptat sau nu juratul provocarea, veți putea urmări mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor', la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare