Homepage  / Vedete româneşti

Schimb de replici savuros între Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, despre viața la țară. „Șterge poza, mă faci de râs!”

Schimb de replici savuros între Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, despre viața la țară. „Șterge poza, mă faci de râs!”
9

de Cătălina Matei,

După ce au avut parte de o adevărată campanie agricolă în primăvară, când au cultivat legume și au aranjat livada pe care o au într-un sat din județul Argeș, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început să culeagă și roadele. Cei doi și-au făcut pe Instagram un cont dedicat vieții la țară, iar la una dintre postări s-au și „duelat” în replici.

De mai bine de un an, de când s-au mutat într-o casă pe care au cumpărat-o într-un sat din județul Argeș, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur perseverează în muncile câmpului. Mai precis, își cultivă singuri fructele și legumele și au grijă de terenul care le înconjoară casa.

În primăvară, pe contul său de Instagram, Dana Nălbaru a publicat mai multe imagini cu ea și familia în timpul muncilor agricole. Artista și copiii au văruit pomii fructiferi, în timp ce soțul este surprins într-un plan îndepărtat, pe tractor, pregătind pământul pentru însămânțare.

Curând aici vor fi legume”, a scris atunci Dana Nălbaru pe pagina sa de Instagram.

Între timp, au apărut și primele roade. Cel puțin așa reiese dintr-o nouă postare a artistei, tare mândră de castraveții pe care i-a cules.

Prima recoltă. Viața e frumoasă!”, a scris Dana în dreptul fotografiei cu primele legume culese.

În același timp, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au mai deschis un cont pe Instagram, dedicat exclusiv vieții lor la țară. Pe „bucurii_la_tara” sunt postate mai multe imagini cu activitățile lor de acolo.

Într-una dintre postări, apare și Dragoș Bucur mânuind o motocoasă.

Trei zile pe săptămână actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, este textul care însoțește imaginea cu pricina.

Iar schimbul de replici dintre cei doi de la secțiunea Comentarii este unul plin de umor.

„Las’ că la țară merge :))”, a scris Dana Nălbaru, iar replica lui Dragoș Bucur a fost „Șterge poza! Ma faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers!”.

Dragoș Bucur, un agricultor cu talent

De când și-au mutat reședința la țară, agricultura pare a fi ocupația favorită a lui Dragoș Bucur. După ce și-a achiziționat un tractor, actorul se mândrește acum cu un minibuldoexcavator, pe care l-ar lua pe scena „Românii au talent”, dacă ar putea!

Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, ne povestea Dragoș Bucur într-un interviu, anul trecut.

Iar în primăvară, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu un video–surpriză. Actorul manevrează cu succes un utilaj special, un minibuldoexcavator.

Dacă nu eram în juriu la @romaniiautalent , diseară eram sigur pe scenă cu buldozerul, atât de bun sunt. Ne vedem la prima semifinală!”, a scris atunci Dragoș Bucur pe contul său de Instagram.

Pe lângă zecile de mesaje primite la filmarea cu pricina, s-a regăsit și un comentariu din partea mamei sale. „Eu am crezut ca am un actor, nu un agricultor- tu ești actoragricultor, sănătate!”, i-a transmis atunci mama sa lui Dragoș Bucur.

dana-nalbaru-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton